NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN BARCELONA

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Barcelona ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017 în diferite orașe din jurul lumii.

GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN BARCELONA


      

 

 

 

Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Barcelona ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017 în diferite orașe din jurul lumii.

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Barcelona a supermodelului internaţional Gigi Hadid din data de 26 septembrie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour. Urmând itinerariul turneului, Gigi va face o vizită fanilor şi influencerilor pentru a vedea modul în care aceştia reinterpretează la nivel local colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017.

Gigi a prezentat cea mai recentă colecție la magazinul TOMMY HILFIGER din bulevardul Passeig de Gràcia. Ea a întâmpinat fani locali şi influencerii Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta, care au împărtășit viziunea stilistică favorită și au oferit o reinterpretare locală colecției TommyXGigi.

Consumatorii din social media au fost invitați să încarce un scurt video inspirat de cântecul rock-and-roll favorit sau să distribuie întâlnirea lor ideală cu Gigi pentru șansa de a participa la evenimentul din magazin, care a inclus un live DJ set-up de la Gigi Vives.

Colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri şi ochelari de soare. Ţinutele celebrează pasiunea lui Tommy şi Gigi pentru muzică, stilul emblematic rock-and-roll al brandului şi îmbină atitudinea rebelă cu un twist feminin.

Colecţia TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 este disponibilă în magazinele selectate Tommy Hilfiger. Colecţia a avut premiera la show-ul interactiv TOMMYNOW, care a închis London Fashion Week în data de 19 septembrie, în iconica sală de concerte, Roundhouse. Continuând viziunea lui Tommy Hilfiger de democratizare a modei, fiecare piesă prezentată a putut fi instant achiziționată, fie în sistem retail sau en-gross, comerț online sau canalele comerciale inovative precum realitatea augmentată, chatbots şi prin cele de recunoaștere a imaginilor.

Turneul lui Gigi #TogetherTour a început la Copenhaga, Danemarca, în data de 23 septembrie, Barcelona fiind cea de-a doua oprire. #TogetherTour este o continuare a aparițiilor globale pe care le-a făcut pentru lansările anterioare ale colecţiilor TommyXGigi, când a vizitat orașe precum New York City, Berlin, Dubai, Tokyo şi Amsterdam.

Supermodelul internaţional Gigi Hadid, Gigi Vives, Andrea Belver, Belen Hostalet, Alejandro Lillo şi Aretha la Galleta.

Gigi a purtat o bluză cropped pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017 şi pantaloni skinny fit din amestec de ţesături din lână.

Gigi Vives a purtat o rochie hanorac cu glugă şi aplicaţii de paiete, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Belen Hostalet a purtat o jachetă cropped din denim, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Alejandro Lillo a purtat un hanorac Tommy Jeans.

Aretha la Galleta a purtat o rochie din amestec de ţesături din lână alpaca, din colecţia Tommy Hilfiger Toamnă 2017.

Prietenii și folowerii brandului sunt invitaţi să se alăture conversațiilor din social media folosind #TommyXGigi and #TogetherTour.

Share |GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN BARCELONA

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com