NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN COPENHAGA

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Copenhaga ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția creată în colaborare ‘TommyXGigi’ pentru sezonul Toamnă 2017, în diferite orașe din jurul lumii.

GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN COPENHAGA
      

 

Supermodelul internaţional Gigi Hadid a vizitat oraşul Copenhaga ca parte a turneului global #TogetherTour, care celebrează colecția creată în colaborare TommyXGigi pentru sezonul Toamnă 2017, în diferite orașe din jurul lumii.

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță călătoria la Copenhaga a supermodelului internaţional Gigi Hadid din data de 23 septembrie 2017, ca parte a turneului global #TogetherTour. Urmând itinerariul turneului, Gigi va face o vizită fanilor pentru a vedea modul în care aceştia reinterpretează la nivel local colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017.

Gigi a prezentat cea mai recentă colecție la magazinul Magasin Du Nord din centrul orașului. Ea a întâmpinat fani locali, precum şi influencerii Janka Polliani din Norvegia, Emilia Sindlev din Danemarca, Sophia Roe din Danemarca, Elina Olofsson, Amanda Winberg, Alice Stenlof, Moa Mattsson din Suedia, Sofia Ruutu, Didem Ozgun, Janita Autio, Jekku Berglund din Finlanda, Nathalie Helgerud din Norvegia, care au împărtășit viziunea stilistică favorită și au oferit o reinterpretare nordică colecției TommyXGigi. După acest eveniment, 100 de fani au fost selectați pentru a se întâlni personal cu Gigi la magazinul TOMMY HILFIGER.

Colecția TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 include articole sport pentru femei, încălțăminte și accesorii, inclusiv ceasuri şi ochelari de soare. Ţinutele celebrează stilul emblematic rock-and-roll al brandului TOMMY HILFIGER şi îmbină atitudinea rebelă cu un twist feminin.

Colecţia TommyXGigi, sezonul Toamnă 2017 este disponibilă în magazinele selectate Tommy Hilfiger. Colecţia a avut premiera la show-ul interactiv TOMMYNOW, care a închis London Fashion Week în data de 19 septembrie, în iconica sală de concerte, Roundhouse. Continuând viziunea lui Tommy Hilfiger de democratizare a modei, fiecare piesă prezentată a putut fi instant achiziționată, fie în sistem retail sau en-gross, comerț online sau canalele comerciale inovative precum realitatea augmentată, chatbots şi prin cele de recunoaștere a imaginilor.

Vizita lui Gigi la Copenhaga marchează începutul turneului #TogetherTour din sezonul Toamnă 2017 și va continua să viziteze alte orașe la nivel global, inclusiv Barcelona, în data de 26 septembrie 2017. Turneul #TogetherTour a fost lansat în toamna anului 2016 și a continuat în primăvara anului 2017, prin intermediul căruia Gigi a prezentat personal colecțiile capsulă în New York, Berlin, Dubai, Tokyo, Shanghai, Los Angeles, Amsterdam, Londra, Milano și Paris.

Supermodelul internaţional Gigi Hadid, Janka Polliani, Emili Sindlev, Sophia Roe, Elina Olofsson, Amanda Winberg, Alice Stenlof, Moa Mattsson, Sofia Ruutu, Didem Ozgun, Janita Autio, Jekku Berglund, Nathalie Helgerud.

Gigi a purtat pantaloni din piele negri, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017, o bluză cu logo Tommy, sneakers înalţi negri şi tricou Hilfiger Collection.

Polliani a purtat o jachetă denim, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Sindlev a purtat un pulover din lână, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Roe a purtat o rochie din mătase, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Olofsson a purtat un tricou crop pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Winberg a purtat un costum negru Tommy Hilfiger.

Stenlof a purtat pantaloni jogging roşii, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Mattsson a purtat un tricou cropped TommyXGigi Toamnă 2017, un palton lung albastru din lână TommyXGigi Toamnă 2017, fustă Tommy Hilfiger şi pantofi creeper din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Ruutu a purtat o rochie din mătase, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Ozgun a purtat un tricou cropped alb, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Autio a purtat un crop top roşu, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Berglund a purtat o jachetă de piele şi un rucsac micro, ambele din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

Helgerud a purtat o bluză pe gât, din colecţia TommyXGigi Toamnă 2017.

 

Prietenii și folowerii brandului sunt invitați să se alăture conversațiilor din social media folosind #TommyXGigi and #TogetherTour.

 

 

 


Comunicat de presa
GIGI HADID SĂRBĂTOREŞTE COLECŢIA PENTRU TOAMNĂ 2017 TOMMYXGIGI ÎN COPENHAGA

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com