NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

EVENIMENTUL DE LANSARE A MAGAZINULUI TOMMY HILFIGER KIDS ÎN BUCUREŞTI

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Invitaţii speciali și copiii acestora au sărbătorit printr-o seară plină de activități distractive.

EVENIMENTUL DE LANSARE A MAGAZINULUI TOMMY HILFIGER KIDS ÎN BUCUREŞTI
      

Invitaţii speciali și copiii acestora au sărbătorit printr-o seară plină de activități distractive.

Invitații speciali și copiii acestora au sărbătorit începutul toamnei în cadrul evenimentului de lansare a magazinului Tommy Hilfiger Kids din Bucureşti, din data de 27 septembrie, 2017. Situat în Bucureşti Mall Vitan, la parter, acesta este cel de-al doilea magazin dedicat articolelor pentru copii. La același nivel se află și magazinul Tommy Hilfiger Sportswear; Împreună, cele două magazine au o suprafață de 257 de metri pătrați.

Oaspeții au fost invitați să participe la o sumedenie de activități antrenante; copiii s-au fotografiat la cabina personalizată Tommy Hilfiger, primind drept suvenir fotografii Polaroid. Cerebel și echipa sa de vrăjitori kendama au făcut demonstrații uimitoare și au încurajat copiii să-și arate propriile abilități. DJ Raul Martin a asigurat muzica, iar copiii au fost invitați să își creeze brățări handmade, avioane şi păianjeni în cadrul unui workshop unde au interacționat cu animatori profesioniști. Activităţile au avut loc în spațiul din faţa magazinului, într-un decor de poveste în stil american, împrejmuit de stâlpi albi decoraţi cu stele şi baloane personalizate cu logo-ul brandului. La finalul evenimentului, micuţii au primit în dar rucsace Tommy Hilfiger.

Seara a fost îndulcită de un colorat candy bar şi, într-un stil autentic american, un stand de popcorn a stat la dispoziţia invitaţilor.  În incinta magazinului, decorul reflectă un mix de elemente esențiale design-ului Tommy Hilfiger, cu o notă cool pentru copii. Aici se găsesc articole vestimentare pentru copii, de la  nou-născuți până la vârsta de 16 ani.

Magazinul prezintă noua colecție pentru copii Tommy Hilfiger Kids Toamnă/Iarnă 2017, The American Alternative, care celebrează anii ‘90 cu o reinterpretare proaspătă a tradiţiei. Colecția se referă la atitudinea rebelă care caracterizează deceniul şi se joacă cu croieli contrastante, proporții supradimensionate şi influențe atletice. Este edgy, relaxat și effortlessly cool.

La eveniment au luat parte personalități din lumea modei și celebrități: Anca Serea (TV anchor and the host of the event), Cerebel (singer, TV host), Amalia Enache (TV anchor), Oana Botezatu (blogger), Luana Danet (EIC Viva), Diana Tofan (EIC Glamour), Gabriela Atanasov (blogger), Cristina Stanciulescu(blogger & celebrity PR), Marta Usurelu (EIC Biz), Silvia Cristescu (blogger), Cristina Craciun (fashion editor ELLE magazine), şi, bineînţeles, copiii.

 

 


Comunicat de presa
EVENIMENTUL DE LANSARE A MAGAZINULUI TOMMY HILFIGER KIDS ÎN BUCUREŞTI

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com