NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

HILFIGER DENIM LANSEAZA SPRING 2017 TOMMY JEANS ‘90S COLLECTION

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) In campania ‘Tommy Jeans’ apar modelele Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie.

HILFIGER DENIM LANSEAZA SPRING 2017 TOMMY JEANS ‘90S COLLECTION


      

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS (Mai 2017) Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp., anunță lansarea colecției de primăvară 2017 Tommy Jeans din cadrul Hilfiger Denim. Tommy Jeans marcheaza iconic anii '90, cu logo-ul brand-ului folosit cu îndrăzneală în toate piesele pentru bărbați si femei. Colecția este disponibilă in magazinele Tommy Hilfiger selectate la nivel mondial, începând cu luna mai 2017.

Campania Tommy Jeans prezintă modele si influenceri din social media, precum Lucky Blue Smith, Anwar Hadid si Sofia Richie. Smith a apărut anterior în campaniile Tommy Jeans din primăvara anului 2016 si în toamna lui 2016, alături de modelul Hailey Baldwin. Gigi, fratele lui Bella, Anwar Hadid, si fiica lui Lionel Richie, Sofia, aduc o nouă perspectivă asupra campaniei, care a fost realizata în Los Angeles de către influencerul din Instagram, Bryant Eslava.

"Capsula Tommy Jeans se referă la mixarea patrimoniului nostru din anii '90 și a stilurilor iconice din arhivele noastre cu influențele culturale pop de astăzi", a declarat Tommy Hilfiger. "Lucky Blue Smith, Anwar Hadid și Sofia Richie reprezintă spiritul tineresc, răzvrătit si aduc o noua perspectiva la clasicul denim oferit în colecție. Privind înapoi în această epocă, îmi amintește de unele intamplari incredibile - de la primele noastre colaborări cu muzicieni si celebrități la pasiunea noastră continuă de a sărbători cultura pop. "

Colecția de primăvară 2017 Tommy Jeans se joacă cu pasteluri spălate în nuanțe de roșu, alb si albastru, si cuprinde modele de inspirație culturală stradală, cu logo-uri pe talie si influențe atletice, care dau vibe-ul unui peisaj urban. Colecția de femei cuprinde tricouri și bluze jachete, jachete de denim pastelate și pantaloni scurți de jeans, în timp ce piesele pentru bărbați prezintă elemente esențiale de denim Americana, inclusiv jeans, pantaloni scurți si jachete.

Influencerii mondiali fotografiati in Tommy Jeans sunt Gigi si Bella Hadid, Zayn Malik, Suki si Immy Waterhouse, Jourdan Dunn, Caroline Vreeland si Nash Grier.

Fanii si followerii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei pe social media, folosind #TommyJeans si @TommyHilfiger.

In Romania, colectia Tommy Jeans se gaseste in magazinele Hilfiger Denim din Bucuresti, aflate in Park Lake Mall si Mega Mall.

Share |HILFIGER DENIM LANSEAZA SPRING 2017 TOMMY JEANS ‘90S COLLECTION

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com