NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER CÂȘTIGĂ PREMIUL “BEST IN-STORE CUSTOMER EXPERIENCE INITIATIVE”

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) TOMMY HILFIGER CÂȘTIGĂ PREMIUL “BEST IN-STORE CUSTOMER EXPERIENCE INITIATIVE” ÎN CADRUL FESTIVITĂȚII DE PREMIERE “WORLD RETAIL CONGRESS AWARDS 2017”

TOMMY HILFIGER CÂȘTIGĂ PREMIUL “BEST IN-STORE CUSTOMER EXPERIENCE INITIATIVE”


      

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], a primit recunoașterea pentru “Best In-Store Customer Experience Initiative”, datorată prezentării de modă TOMMYNOW – sezonul Toamnă 2016 și platformei media globală, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor “World Retail Congress Awards 2017”, ce s-a desfășurat în Dubai, EAU, în data de 6 Aprilie, 2017.

“Clienții noștri stau la baza tuturor acțiunilor noastre,” a declarat Tommy Hilfiger. “TOMMYNOW întărește moștenirea pe care o avem de 30 de ani în segmentul de democratizare a modei – este vorba de incluziune, fuziunea dintre podium și distracție, celebrarea culturii pop, și legătura dintre consumatorul global și experiențele pline de inspirație și neconvenționale din lumea modei.”

Marcând debutul pe podium al primei colecții capsulă Gigi Hadid, creată în colaborare cu Tommy Hilfiger, show-ul pentru Toamnă 2016 ‘Tommy Pier’ a fost deschis publicului larg și a beneficiat de instalații tipice de parc de distracții, jocuri de carnaval, și un mix eclectic de shop-uri, inspirate de conceptul TommyXGigi.

Fiecare ținută din colecția pentru Toamnă 2016, ce a fost prezentată pe podium, a fost imediat disponibilă spre cumpărare printr-un sistem de canale de achiziție rapidă, în peste 70 de țări. Show-ul a beneficiat de asemenea, și de un live stream, permițând celor ce urmăresc de la distanță, posibilitatea cumpărării imediate a fiecărei ținute, prin site-ul oficial tommy, în plus față de achiziția prin rețeaua globală de magazine partenere Tommy Hilfiger, și în magazinele brand propriu. Evenimentul a marcat și lansarea TMY.GRL, o platformă inovativă A.I. ce a susținut cabina TMY.GRL, un spațiu interactiv de conversație și shopping, valabilă pentru  Facebook Messenger. În timpul show-ului au fost prezente două pop-up stores  TommyXGigi, ce expuneau întreaga colecție, pe lângă ecranele interactive ce permiteau clienților să vizualizeze și să cumpere colecția TommyXGigi, dintr-o gamă largă de conținut multimedia. Întreaga colecție Toamnă 2016 prezentată pe podium, a putut fi cumpărată și prin canalele de social media, printre care s-au numărat Instagram, Snapchat, Pinterest și Facebook.

Urmând succesul avut de experiența “Tommy Pier” din Toamnă 2016, în New York, TOMMYNOW a fost prezent pe Venice Beach, Los Angeles, pentru show-ul Primăvară 2017, ‘TOMMYLAND’, ce a avut ca inspirație o seară de beach festival, dîn data de 8 februarie 2017.

Manny Chirico, președintele și CEO PVH Corp. a luat parte la World Retail Congress și a participat la o discuție plenară cu tema “Imaginea de ansamblu: Impactul pieței asupra business-ului de retail, leadership-ului și investițiilor” având și o prezentare cu subiectul “Conducerea unui brand cu portofoliu global”.

Dubai, AEU

Miercuri, 6 aprilie, 2017

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Share |TOMMY HILFIGER CÂȘTIGĂ PREMIUL “BEST IN-STORE CUSTOMER EXPERIENCE INITIATIVE”

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com