NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Vrei sa faci bani din videochat? Uite cat se castiga

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Zilnic, studiourile de videochat primesc numeroase intrebari de la tinerele care doresc sa castige bani din videochat. Studio 20 nu face exceptie.

Vrei sa faci bani din videochat? Uite cat se castiga


      

Reprezentantii companiei nu ofera niciodata o cifra exacta deoarece in acest domeniu castigurile depind de foarte multi factori. In general, exista un venit minim, unul mediu si unul maxim.

Cele care sunt interesate de bani din videochat trebuie sa stie ca venitul minim este de obicei in perioada de inceput, cand modelul invata de la trainer totul despre acest domeniu: cum sa se comporte in fata camerei, ce subiecte sa abordeze, cum sa vorbeasca, cum sa se adapteze fiecarui membru in parte si multe altele. Chiar si in aceasta perioada de acomodare de cateva saptamani castigurile sunt peste salariul mediu pe economie, de aproximativ 500 -1.000 de dolari. Dupa ce modelele prind experienta si invata sa se comporte ca niste maestre ale seductiei, ele pot ajunge la venituri intre 3.000 si 5.000 de dolari. Cu efort, ambitie si dedicare, acestea pot castiga chiar mai multi bani din videochat: 10.000 de dolari pe luna, la fel ca Devious Angel, Emma Wild, Zeya Brunette, Raquelle Diva, Sasha Red, Cristiana Moore, Mistress Alexya, Emma Wild sau Tanissha, modelele de top de la Studio 20.

Cu banii din videochat, orice model isi poate achizitiona in numai cativa ani de activitate o casa si o masina, fara sa mai fie nevoie sa se indatoreze bancilor pe zeci de ani. In tot acest timp, ele isi pot trai viata pe care si-au dorit-o intotdeauna: sa calatoreasca oriunde doresc, sa-si cumpere tot ce poftesc, sa-si faca operatii estetice si sa-si ajute familia. Tot ce trebuie sa faca este sa se angajeze la un studio de videochat de top, cum este Studio 20, iar visele lor vor deveni realitate.

Banii din videochat sunt priviti cu neincredere. Multe modele sunt sceptice sau se intreaba ce anume fac cele care castiga atat de bine. Ei, bine, unele dintre ele nici macar nu se dezbraca in fata camerei. Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, promoveaza intens conceptul de videochat glamour, care combina in mod ideal videochatul non adult, care interzice nuditatea cu cel adult. Compania noastra se situeaza in zona profesionala, oferind o echipa de suport experimentata si motivata, promovare intensiva si programe de training.

Pentru a castiga multi bani din videochat, nu este suficient ca modelele sa lucreze doar cand au chef. Acestea au nevoie de un program de lucru, care sa ajunga la 40 de ore pe saptamana, la fel ca la oricare alt job, de seriozitate, de fidelizare si, mai ales, de o atitudine pozitiva. In acest domeniu, aspectul fizic este mai putin important decat personalitatea. Cu cat esti mai vesela, mai energica si o mai buna ascultatoare, cu atat mai multi bani vei castiga. Membrii apreciaza interactiunea autentica, de calitate, mai mult decat orice show erotic, pentru care nici nu ar trebui sa plateasca, caci ar putea gasi asa ceva pe numeroase site-uri de profil la orice ora din zi sau din noapte.

Pentru a face performanta si a castiga multi bani din videochat este nevoie ca modelele sa aiba in spate un studio professional, care sa le asigure cele mai bune conditii si promovare la nivel international. Studio 20 este alaturi de ele, pas cu pas, pentru a le invata si pentru a le ghida constant in aceasta industrie extrem de banoasa. Vino la un interviu si cu siguranta te vom ajuta sa devii un model international de top, care isi traieste viata din plin!

Nume companie: Studio 20

Adresa: Bucuresti, Calea Victoriei nr. 155, tronson 7, etaj 1, Sector 1

Telefon: 0724.777.757 / 0748.777.757

Mail:   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Website: http://www.studio-20.ro/

 

 

 

Share |Vrei sa faci bani din videochat? Uite cat se castiga

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Comunicate Presa Recente


Warning: Creating default object from empty value in /home/freeim/newpressrelease.com/comunicatdepresa/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/freeim/newpressrelease.com/comunicatdepresa/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/freeim/newpressrelease.com/comunicatdepresa/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/freeim/newpressrelease.com/comunicatdepresa/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /home/freeim/newpressrelease.com/comunicatdepresa/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com