NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Milla Jovovich este imaginea noului model Toyota C-HR

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) MILLA JOVOVICH ESTE PROTAGONISTA “THE NIGHT THAT FLOWS” PREMIERA GLOBALA A UNEI SERI DE TEATRU IMERSIV DESFASURAT CU AJUTORULTOYOTA C-HR

Milla Jovovich este imaginea noului model Toyota C-HR


      

Pe 03 februarie actrita si modelul Milla Jovovich a fost eroina primei seri de teatru imersiv parcursa vreodata la bordul unei masini.

Productia teatrala s-a desfasurat pe 7 scene, a purtat numele “The Night That Flows” si s-a desfasurat in spatiile de mari dimensiuni de la The Printworks, din Londra. Cei 100 de invitati VIP au fost parte dintr-o o poveste imaginară despre o noapte ce descopera ritmul si viata din cinci orase europene: Berlin, Milano, Paris, Barcelona si Londra.

In calitate de narator al acestei puneri in scena, Milla Jovovich a creionat in mod inedit intreaga poveste desfasurata in jurul invitatilor, care din spectatori au devenit actorii principali in spectacol. Conceptul acestei aventuri senzoriale ce prinde amploare și formă în imaginatia participantilor a fost inspirat de formele fluide ale noului model Toyota C-HR, designul masinii fiind gandit sa ofere senzatia de miscare, chiar si cand masina sta pe loc.

Fiecare dintre cei prezenti a putut pasi in lumina reflectoarelor ca parte a experientei de teatru imersiv, luand parte direct la momentele multi senzoriale in care au interactionat cu o multitudine de personaje pe parcursul diverselor scene.

Fiecare scena a introdus elemente surprinzatoare si interesante inspirate fiind din caracteristicile masinii, de la dinamica condusului la designul exterior cu forma de diamant si pana la detaliile sofisticate ale sistemul audio JBL.

Calatoria a inceput la Berlin, iar invitatii au fost transportati pe strazile orasului la bordul unei Toyota C-HR, cu ajutorul proiectiilor impresionante, surprinse pe perioada Festivalului International al Luminii.

Al doilea oras din traseul invitatilor a fost Milano. Aici, ei au putut experimenta ce inseamna sa fii pe podiumul unei prezentari de moda, inclusiv nebunia paparazzilor. Dupa momentul prezentarii de moda, invitatii au fost preluati de Fabio Attanasio, designer italian si fondator al “The Bespoke Dudes”, si modelul italian Giorgia Palmas si introdusi in backstage-ul unui show de moda. Prezentat intr-un spatiu inchis, realizat integral din oglinzi, noul model C-HR a devenit vedeta unui show de moda atipic. Amplasat pe o platforma rotativa 360 de grade, noul C-HR si-a etalat toate unghiurile designului dinamic, iar fiecare detaliu a fost expus intr-o maniera eleganta.

Transpusi intr-un cazino parizian, invitatii s-au strans in jurul unei mese de ruleta in timp ce crupierul francez Etienne Pradier  i-a invitat sa-si incerce norocul. De indata ce si-au ales numerele de pe masa de ruleta, cei prezenti au fost preluati de pilotul de raliu Guerlain Chicherit care le-a  prezentat  dinamica de condus, miscarea fluida si viteza de reactie a noii Toyota C-HR printr-o miscare rapida, in cadrul unei proiectii supradimensionate a unei mese de ruleta.

Calatoria a continuat in Barcelona unde invitatii au pasit intr-un adevarat flash-mob desprins dintr-o scena de club. DJ Cuartero a asigurat coloana sonora a intregului moment, iar muzica s-a facut auzita din sistemul de sunet JBL al noul model Toyota C-HR.

Finalul calatoriei a fost la Londra unde invitatii au fost intampinati de duo-ul de mixologi format din Alex Kratena si Simone Caporale. Acesta a fost si momentul in care superstarul Milla Jovovich s-a alaturat intregii petreceri.

Evenimentul a fost creat de o echipa formata din cei mai talentati specialisti in regie si scenografie, toti reuniti sub coordonarea lui Jonny Grant si Hamish Jenkinson-directorii de creatie de la The Department, iar Jessica Rees Middleton a fost producatorul executiv al intregului proiect.

“Am primit cu mare bucurie invitatia de a face parte din acest proiect. Imi place la nebunie ca experienta teatrului imersiv ii duce pe toti cei implicati intr-o calatorie unica pe care fiecare o experimenteaza diferit. Era ceva ce imi doream de foarte mult timp sa fac, iar atunci cand a venit propunerea din partea Toyota am perceput-o ca pe o provocare actoriceasca careia trebuia sa-i raspund pozitiv. Modelul C-HR este un concept absolut nou pentru Toyota bazat pe calitate si cu un mare accent pus pe stil. Este o masina frumoasa, cu un interior extrem de stilat. Brandul este intr-o continua cautare de modalitati mai bune si eficiente pentru a face lucrurile, iar eu sunt un mare fan al acestei mentalitati, a perfectionismului. Procesul de a da viata intregului concept a fost o adevarata provocare creativa, dar treptat ne-am gasit flow-ul si speram ca toti cei prezenti au fost inspirati sa-si gaseasca propriul flow perfect” a declarant vedeta serii Milla Jovovich.

Jan Verhaegen, Brand Manager si Marketing Communications la Toyota Europa a declarat: “Modelul C-HR este un concept absolut nou pentru brandul Toyota, si complet diferit de tot ce am creat pana acum. Tocmai de aceea am fost constienti ca era necesara o lansare creativa, atipica si inovatoare prin care sa transmitem conceptul de Flow, atat de vizibil in tot ceea ce inseamna aceasta masina. Prin sloganul “The Night That Flows” surprindem nu doar caracterul inovator si dinamic al modelului C-HR, ci si ca este masina ideala pentru oamenii care au o viata in permanenta miscare.”

Din partea Romaniei au fost invitati jurnalistul George Buhnici si vedeta TV Nicolai Tand, cei doi descoperind noul model Toyota C-HR si flow-ul urban al acestuia prin prisma experientei uimitoare “The Night That Flows”

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Share |Milla Jovovich este imaginea noului model Toyota C-HR

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com