NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

FRONT ROW, VIP AND MODELS @TOMMY HILFIGER FASHION SHOW TOMMYLAND, VENICE BEACH CALIFORNIA

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Tommy Hilfiger a prezentat colecțiile pentru Primăvară 2017 'Hilfiger Collection' și 'TommyXGigi' în cadrul evenimentului TOMMYLAND: cel mai mare festival de modă al Coastei de Vest, celebrând astfel inspirația Californiană pentru muzică, artă și spiritul creativ. Fiecare ținută din show-ul See Now, Buy Now, a fost disponibilă imediat pentru cumpărare, inclusiv Colecția 'TommyXGigi', creată în colaborare cu fotomodelul Gigi Hadid, care a fost vedeta prezentării.

FRONT ROW, VIP AND MODELS @TOMMY HILFIGER FASHION SHOW TOMMYLAND, VENICE BEACH CALIFORNIA


      

AMSTERDAM, OLANDA (Februarie 2017) - Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță lansarea evenimentului TOMMYNOW pentru Primăvară 2017, cel de-al doilea in-season show de modă al brand-ului, ce s-a desfășurat miercuri, 8 februarie 2017, la "TOMMYLAND" în Venice Beach, Los Angeles. Celebrând fuziunea dintre modă și inspirația oferită de muzica și spiritul screativ al Californiei, "TOMMYLAND" a devenit cel mai în vogă festival de modă de pe Coasta de Vest, amplasat în decorul iconic de pe Venice Beach. În continuarea viziunii lui Tommy Hilfiger și a conceptului său "See Now, Buy Now", toate ținutele show-ului de Primăvară 2017, inclusiv cea de-a doua Colecție  TommyXGigi, creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid, au fost disponibile imediat prin toate canalele de comercializare în peste 70 de țări din jurul lumii.

MODELELE
Show-ul a fost deschis de supermodel-ul Gigi Hadid, care a defilat alături de top modelele Bella Hadid, Joan Smalls, Sara Sampaio, Hailey Baldwin, Stella Maxwell, Tammy Williams, Romee Strijd, Devon Windsor, Lineisy Montero, Maartje Verhoef, Julie Hoomans
și Luping Wang.

INVITA
ȚII DIN PRIMUL RÂND
Printre invita
ții din primul rând s-au numărat soția lui Tommy, Dee Hilfiger, Lady Gaga, Lewis Hamilton, Lucky Blue Smith, Sofia Richie, Kaia și Presley Gerber, Nash Grier, părinții lui Gigi, Yolanda Hadid și Mohammed Hadid, alături de frații ei, Anwar Hadid și Alana Hadid.

#TOMMYNOW
#TommyXGigi
Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger

LINK PHOTOS LOW & HIGH RESOLUTION:

http://runwaynewsroom.tommy.com/en-US/TOMMYNOW-Spring-2017-Women/-Photos/-Front-Row

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Share |FRONT ROW, VIP AND MODELS @TOMMY HILFIGER FASHION SHOW TOMMYLAND, VENICE BEACH CALIFORNIA

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com