NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER ADUCE TOMMYNOW EXPERIENTIAL CONSUMER FASHION SHOW LA TOMMYLAND ÎN VENICE BEACH CALIFO

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Tommy Hilfiger a prezentat colecțiile pentru Primăvară 2017 'Hilfiger Collection' și 'TommyXGigi' în cadrul evenimentului TOMMYLAND: cel mai mare festival de modă al Coastei de Vest, celebrând astfel inspirația Californiană pentru muzică, artă și spiritul creativ. Fiecare ținută din show-ul See Now, Buy Now, a fost disponibilă imediat pentru cumpărare, inclusiv Colecția 'TommyXGigi', creată în colaborare cu fotomodelul Gigi Hadid, care a fost vedeta prezentării.

TOMMY HILFIGER ADUCE TOMMYNOW EXPERIENTIAL CONSUMER FASHION SHOW LA TOMMYLAND ÎN VENICE BEACH CALIFO


      

AMSTERDAM, OLANDA (Februarie 2017) - Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunță lansarea evenimentului TOMMYNOW pentru Primăvară 2017, cel de-al doilea in-season show de modă al brand-ului, ce s-a desfășurat ieri, miercuri, 8 februarie 2017, la "TOMMYLAND" în Venice Beach, Los Angeles. Celebrând fuziunea dintre modă și inspirația oferită de muzica și spiritul screativ al Californiei, "TOMMYLAND" a devenit cel mai în vogă festival de modă de pe Coasta de Vest, amplasat în decorul iconic de pe Venice Beach. În continuarea viziunii lui Tommy Hilfiger și a conceptului său "See Now, Buy Now", toate ținutele show-ului de Primăvară 2017, inclusiv cea de-a doua Colecție  TommyXGigi, creată în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid, au fost disponibile imediat prin toate canalele de comercializare în peste 70 de țări din jurul lumii.

DESPRE COLEC
ȚIA DE PRIMĂVARĂ 2017

Ini
țiativa "See Now, Buy Now" a ajuns pe plajă, iar noi oferim acces imediat către Colecția Hilfiger și Colecția Capsulă TommyXGigi pentru sezonul Primăvară 2017.

Inspira
ția noastră a fost California – atitudinea tinerească, stilul de viață relaxat, și spiritul festivalurilor, unde muzica și stilul se întâlnesc cu propria noastră moștenire a culturii pop. Viziunea noastră se axeaza pe piese tip Americana cu mult denim, inspirații din stilul western și aplicații pentru a transforma totul într-o piesă personală.

În timp ce soarele apune, sărbătorim cel mai în vogă festival de modă
și libertatea de a combina elementele pentru a crea un stil personal pe care să-l porți cu plăcere. Bine ați venit la TOMMYLAND.

COLLEC
ȚIILE
TOMMYNOW a marcat lansarea la nivel global a Colec
ției pentru Primăvară 2017 TommyXGigi, cea de-a doua colaborare cu supermodelul Gigi Hadid, care a deschis prezentarea într-o ținută din colecția capsulă. Gigi este ambasadorul global al brand-ului pentru linia de damă Tommy Hilfiger, ce include obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, ochelari de soare, ceasuri și parfumuri. Colecția TommyXGigi celebrează estetica ei relaxată, specifică Coastei de Vest, fuzionată cu semnătura clasică Hilfiger, specifică Coastei de Est.

Prezentarea de modă TOMMYNOW a inclus
ținute din Hilfiger Collection pentru Primăvară 2017, gama de vârf a produselor pentru damă.

TOMMYLAND
Inspirat de renumitele festivaluri de artă
și muzică ale Coastei de Vest, având peste 3.000 de invitați - inclusiv 2.000 de fani și 1.000 de reprezentanți din presă, buyeri, VIP-uri și influenceri din industrie – cei prezenți s-au putut bucura de o experiență inedită de fashion. Oaspeții au putut cumpăra de la boutique-ul Tommy Vintage by Frankie Collective, s-au delectat cu gustările oferite de compania de food truck-uri, Smorgasbord L.A., s-au bucurat de impresionanta vedere panoramică asupra TOMMYLAND, din plimbarea cu tiribombele Kamikaze și Landslide, si la finalul serii au avut parte de un concert surpriză.

La închiderea show-ului, Tommy
și Gigi au chemat-o pe scenă pe câștigătoare a opt trofee Grammy, artista Fergie, care a oferit un concert impresionant tuturor celor prezenți, de la modele, celebrități, presă și fanii, în care a prezentat cele mai mari hituri solo ale sale, inclusiv noul single M.I.L.F.$, și cele mai de succes piese ale Black Eyed Peas. Duo-ul american Lion Babe a performat de asemenea, pe scena  TOMMYLAND, oferind un set incredibil al hit-urilor de top create de ei.  

Comer
ț Digital
TOMMYNOW este creat după viziunea lui Hilfiger asupra mi
șcării de democratizare a modei, livrând astfel către toți consumatorii o gratificare imediată printr-un sistem de cumpărare instant prin canalele comerciale. În acest sezon, brand-ul a introdus canale noi și caracteristicii ale noii generații, folosind la maximum inovația digitală pentru a se conecta cu consumatorii globali, într-o manieră personalizată ce reflectă felul fiecăruia de a trăi și de a cumpăra.

Pentru show-ul de Primăvară 2017, TOMMYNOW, Tommy Hilfiger a devenit primul brand ce lansează o platformă de comercializare prin recunoașterea 3D a imaginilor de pe podium, prezentând astfel o modalitate foarte facilă și imediată de a cumpăra ținutele din show-ul TOMMYNOW. Consumatorii pot folosi aplicația creată special de brand “TOMMYLAND” SNAP:SHOP, produsă în colaborare cu dezvoltatorul de top, Slyce, pentru a cumpăra ținutele ce apar sub forma unor imagini 3D, în mișcare, precum modelele ce defilează pe podium sau piesele din magazin, sau sub forma unor imagini 2D, precum reclamele sau editorialele.

După o cre
ștere semnificativă a căutărilor pe bază de imaginii, și cu peste trei miliarde de poze share-uite zilnic prin aplicațiile de mobil, comerțul prin recunoașterea de imagini are un potențial imens în schimbarea comportamentului de căutare și cumpărare a consumatorilor, mai ales cand își aleg ținutele pe care le iubesc.

Toate
ținutele prezentate pe podium, din Colecția de Primăvară 2017, sunt disponibile prin rețeaua de parteneri globali și în propriile magazine, pe site-ul oficial al brand-ului, pe canalele de social media și prin stream-urile live. Versiunea OnDemand a live stream-ului cuprinde comentarii ale influencerilor de stil din toată lumea, ce au curat ținutele preferate în segmente exclusive ce reflectă viziunea personală și o oferă fanilor ce cumpără ținutele în timpul show-ului.

#TOMMYNOW
#TommyXGigi
Instagram: @TommyHilfiger
Snapchat: TommyHilfiger
Twitter: @TommyHilfiger
Facebook: Tommy Hilfiger

Data: Miercuri, 8 februarie, 4:30 p.m. EST

Locație: TOMMY LAND, Venice Beach, California(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Share |TOMMY HILFIGER ADUCE TOMMYNOW EXPERIENTIAL CONSUMER FASHION SHOW LA TOMMYLAND ÎN VENICE BEACH CALIFO

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com