NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Mirrors Beauty Salon Grand Opening

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Mirrors Beauty Salon intra pe piata serviciilor de infrumusetare premium printr-o pentrecere inaugurala sofisticata, miercuri 25 iunie, ora 19.30, in care VIP-urile si invitatii speciali ai evenimentului vor putea testa si asista la demonstartii ale produselor si tratamentelor exclusiviste.

Mirrors Beauty Salon Grand Opening
      

Un nou salon de lux cu servicii premium își deschide porțile în centrul Capitalei. Marea deschidere a Mirrors Beauty Salon va avea loc, miercuri, 25 iunie,  ora 19.30, în locația din Bulevardul Carol, nr 68, într-o atmosferă prietenoasă și sofisticată, cu un cocktail party și demonstrații ale serviciilor și produselor de calitate pe care le oferă.

Ca noutate, salonul oferă o serie de tratamente inovatoare bazate pe celule stem, venin de șarpe, împachetări cu pudră de aur și ionizare cu fructe. Acestea sunt unele dintre cele mai bune arme în lupta împotriva timpului, ce le ajuta pe urmașele Evei să rămână veșnic tinere și frumoase precum divele de la Hollywood.

“La Salon Mirrors, prioritatea noastra este sănătatea și frumusețea părului și a corpului dumneavoastră. Credem că frumusețea este în fiecare dintre noi, tocmai de aceea noi vrem să ne asigurăm că aceasta se conturează și la exterior. Pentru a realiza acest lucru, folosim cele mai bune produse ”, declară Andreea Dumea owner Mirrors Beauty Salon.

Serviciile de calitate, tehnologia de ultima generație, produsele bio utilizate și personalul certificat la institute de frumusețe presigioase poziționează Mirrors Beauty Salon în clasa premium. Politica salonului este de a oferi “affordable luxury’’prin menținerea serviciilor la standarde înalte cu prețuri accesibile. Mirrors ofera o gamă completă de servicii de înfrumusețare faciale, corporale și pentru păr, oferind în plus o serie de servicii și produse exclusiviste precum manichiura spa cu ojă parfumată, epilare pe baza de zahăr, împachetări cu pudră de aur, ionizare cu fructe ori tratamente cu celule stem și venin de șarpe.

Salonul din Bulevardul Carol este prima locație a Mirrors Beauty, o companie activa și în plină expansiune, ce are un plan ambițios de dezvoltare pentru anii următori, sperând că va cuceri publicul feminin și nu numai, cu serviciile sale de calitate. Convingerea lor este că poți să fii și sănătos, și frumos în același timp, însă doar atunci când te lași pe mâna unor adevărați profesioniști.

 
Mirrors Beauty Salon Grand Opening

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com