NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

E-Folk Events: Concert Eugen Avram in Matasari17

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) E-Folk Events impreuna cu Centrul cultural Matasari 17 va provoaca la un nou concept de concerte. Vineri 9 Aprilie 2010 sunteti invitati la un concert intre prieteni in casa din strada Matasari 17 alaturi de invitatul serii: Eugen Avram.

E-Folk Events: Concert Eugen Avram in Matasari17


      

Bucuresti, 7 aprilie 2010, E-Folk Events impreuna cu Centrul cultural Matasari 17 va provoaca la un nou concept de concerte. Vineri 9 Aprilie 2010 sunteti invitati la un concert intre prieteni in casa din strada Matasari 17 alaturi de invitatul serii: Eugen Avram.

Proiectul Matasari 17 a luat fiinta in urma cu cateva luni la initiativa unor tineri ce doresc sa schimbe in bine imaginea strazii Matasari si sa-si impartaseasca valorile, cunostintele si dorintele in patru directii conexe: cultural, artistic, educativ si socio-umanitar. Este locul in care implicarea si forta entuziasta se imbina intr-un aer boem si desavarseste proiecte si vise dintre cele mai complexe si marete si iata in curand si concerte de muzica folk.

Eugen Avram va prezenta in cadrul acestui eveniment piese precum Cantec pentru tine , Fata pe role , Mersul trenurilor dar si piese mai noi, ce vor fi incluse pe viitorul material discografic al artistului.

Pretul unui bilet este 10 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrare. Ora de incepere: 20.30

Pentru contact & rezervari: 0727.126.620

Paicu Edward George

Project Manager

e-Folk Events

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

http://www.e-folk.ro

Share |E-Folk Events: Concert Eugen Avram in Matasari17

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com