NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Mondenitati si LifestyleCand ai nevoie de curele trapezoidale, le gasesti la Ci.ro

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 16 August 2018 22:40

Proprietara a incercat sa nu intre in panica, desi se simtea complet depasita de situatie. Spre deosebire de fratele ei mai mare, ea nu se jucase cu masinute cand era mica.
 

Baza pentru machiaj pentru tenul problematic

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 16 August 2018 22:30

Marea majoritate a femeilor incearca sa-si imbunatateasca aspectul cu ajutorul cosmeticelor decorative, insa, machiajul nepotrivit poate, dimpotriva, sa-l strice destul de mult.
 

De ce ar trebui consumata cafea verde zilnic?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 14 August 2018 18:39

Exista foarte multe beneficii pe care cafeaua le aduce organismului nostru, de aceea este recomandat consumul zilnic al cafelei verzi, insa trebuie sa se tina cont de faptul ca aceasta cafea verde trebuie consumata cu masura.
 

Rolul balustradei de inox in interiorul si exteriorul cladirilor

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Rares Luni, 13 August 2018 11:44

Rolul acestor balustrade de inox este dublu, atat de protectie pentru cei care urca sau coboara scarile, dar si pentru cei care isi petrec timpul pe balcoane sau terase. Cel de-al doilea rol al balustradelor este cel de ordin estetic, caci acestea pot infrumuseta locul unde sunt amplasate.
 

Peelingul chimic, tratamentul ideal pentru un ten perfect

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 13 August 2018 10:46

Peelingul chimic este un tratament nonivaziv care stimuleaza activitatea celulara favorizand productia de colagen si elastina, lucru care are un efect benefic asupra elasticitatii pielii.
 

Cat de benefice sunt cosmeticele profesionale ?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Luni, 13 August 2018 10:38

Un machiaj realizat asa cum trebuie, reuseste sa scoata in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale femeii, insa doar daca este realizat asa cum trebuie, produsele sunt aplicate corect si se mentine o ordine corecta de aplicare a acestora.
 

Care sunt avantajele magazinelor de mobile online?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Vineri, 10 August 2018 17:58

Foarte multe magazine de mobila online au aparut in ultima vreme si acestea sunt mult mai cautate si mai vizitate decat acele showroom-uri unde nu este expusa decat o parte mult mai mica din marfa existenta.
 

Valoarea bijuteriilor lucrate manual

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 08 August 2018 19:37

Bijuteriile realizate manual nu au doar un design unic, ci, sunt lucrate pe baza unor idei unice. Aceasta poate fi, chiar si o idee a clientului care se poate imbina cu cea a maestrului. De multe ori, lucrand in tandem cu bijutierul, clientul isi poate schimba ideea in privinta designului.
 

Accentueaza-ti frumusetea cu machiaj profesional

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Miercuri, 08 August 2018 16:43

Cu un strat de baza pentru machiaj profesional, pielea arata mai sanatoasa, iar culoarea tenului se imbunatateste considerabil. Acelasi machiaj profesional este aplicat chiar si frumusetilor de la Hollywood, care le permit sa apara intr-un mod chic pe micul ecran.
 

Comunicat de presa Cosuri cu flori pentru orice sarbatoare

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Joi, 02 August 2018 21:39

De obicei, florarul alege florile in functie de cererile si caracteristicile oferite de client, si, tinand cont de preferintele si capacitatile financiare ale acestuia.
 

Pagina 1 din 59

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com