NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Mondenitati si LifestyleCum se face in mod corect instalarea aerului conditionat?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 19 Octombrie 2018 23:47

Cel mai important aspect de care trebuie tinut cont este locul unde este aparatul amplasat, caci de acest lucru depinde in mare parte buna functionare a acestuia.
 

ZENDAYA ESTE NOUL AMBASADOR GLOBAL AL BRANDULUI TOMMY HILFIGER WOMENSWEAR

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 17 Octombrie 2018 12:38

Zendaya o să apară într-o campanie globală multimedia pentru colecția colaborativă ‘TommyXZendaya’, creată în parteneriat cu Tommy Hilfiger. Atât colecția, cât și campania vor fi lansate internațional în primăvara anului 2019
 

Fard de obraz cu vitamine A, C, E si minerale

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 15 Octombrie 2018 16:58

Am umblat prin diverse magazine de profil si am luat la testat fardurile de obraz, fie ele lichide, pudra sau gel. Mi le-am aplicat pe fiecare in parte, tocmai pentru a sesiza ce diferenta ar fi intre modul in care arat si schimbarea data de aceste produse. Unele mi s-au potrivit, altele mi-au trans ...
 

TOMMY HILFIGER PREZINTĂ COLECȚIILE TOAMNĂ 2018 LA TOKYO PRIN INTERMEDIUL UNOR PROIECȚII HOLOGRAFICE

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 10 Octombrie 2018 10:31

După TOMMYNOW ICONS din Shanghai și petrecerea VIP de lansare TommyXLewis de la New York Fashion Week, Tommy Hilfiger a adus noile colecții la Tokyo împreună cu ambasadorii globali ai brandului, Lewis Hamilton, Hailey Baldwin și Winnie Harlow.
 

Cum isi aleg barbatii perechile de boxeri?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 05 Octombrie 2018 18:48

Este foarte important sa se tina cont de materialul din care sunt confectionati boxerii, deoarece trebuie ca acestia sa fie confectionati din fibre naturale. Astfel, daca se alege orice material, iar acesta este rigid si aspru, atat la pipait, cat si la purtat, poate deveni o problema serioasa lega ...
 

GIGI HADID A PURTAT TOMMY JEANS ÎN NEW YORK

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Joi, 04 Octombrie 2018 13:48

GIGI HADID A PURTAT TOMMY JEANS ÎN NEW YORK
 

Importanta agendelor si jurnalelor in viata fiecaruia

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Miercuri, 03 Octombrie 2018 18:52

Primul lucru care trebuie luat in calcul atunci cand se doreste achizitionarea unei agende, este un aspect legat de aceasta, si anume daca se alege o agenda datata sau nedatata. Cele mai multe dintre activitati sunt planificate la o anumita ora din zi, de aceea este esential ca agenda aleasa sa fie ...
 

Alegerea unui tavan fals

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 02 Octombrie 2018 13:11

Tavanul extensibil este o alegere optima pentru oricine, acest tavan reusind sa se potriveasca oricarei incaperi, dar si oricarui tip de design interior, de aceea este o idee foarte buna sa aveti un astfel de tavan ideal in vedere, el oferindu-va posibilitatea de a va bucura de o camera amenajata pe ...
 

Cu ce se ocupa o agentie de design grafic?

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 01 Octombrie 2018 19:53

Un logo impresionant si memorabil este o cerinta de baza pentru orice afacere ca iti poti construi o identitate de brand. In mod similar, companiile au nevoie de serviciile unor designeri grafici pentru a crea aplicatii mobile unice si pagini sociale pentru promovarea afacerilor.
 

Modalitati eficiente de tratare a dermatitei

News - Mondenitati si Lifestyle

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Luni, 01 Octombrie 2018 19:03

Pentru ca aceasta boala de piele sa nu se agraveze si mai tare, este extrem de important sa nu actionezi pe cont propriu folosind orice crema pentru dermatita, ci sa ceri neaparat medicul unui medic dermatolog care iti va oferi sfaturi utile.
 

Pagina 1 din 64

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com