NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Locuri pentru evenimente de poveste

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) Evenimentul tău este despre tine si de aceea, ar trebui sa exprime unicitatea si autenticitatea ta. Gasesti in continuare un ghid rapid si general de caracteristici pe care sa le urmaresti.

Locuri pentru evenimente de poveste
      

 

Totul incepe cu un "Da" si pornesti in calatoria vietii tale. Un nou membru a aparut de curand in familia ta si vrei sa sarbatoresti evenimentul alaturi de cei dragi. In curand ai o aniversare si vrei sa pregatesti o petrecere deosebita. Ai de organizat un eveniment de corporate care sa reprezinte imaginea companiei in fata partenerilor de afaceri, a clientilor sau a angajatilor.

Evenimentul tău este despre tine si de aceea, ar trebui sa exprime unicitatea si autenticitatea ta. La ce anume trebuie sa te gandesti? Gasesti in continuare un ghid rapid si general de caracteristici pe care sa le urmaresti; cauta:

  • Spatii personalizate si adaptabile. Poate fi o locatie multifunctionala sau poate fi un spatiu creat special pentru un eveniment special.

  • Flexibilitate in oferirea unor solutii pentru evenimente neprevazute, precum un numar mai mare sau mai mic de invitati, invitati surpriza sau speciali precum copii de varste mici, invitati seniori, cu nevoi speciale, etc.

  • Siguranta, protectie, certificari care sa ateste siguranta si prevenirea diverselor evenimente nedorite.

  • Un spatiu estetic, placut, incapator, aerisit, cu lumina naturala daca vorbim de un eveniment de zi.

  • Acces rapid la mijloace de transport sau institutii medicale pentru a raspunde eficient in caz de nevoi medicale sau evenimente neprevazute.

  • O locatie accesorizata, potrivita cu tema evenimentului.

  • Sa inspire si sa reflecte bun gust, rafinament si stil autentic, in functie de cum iti doresti sa arate evenimentul.

Daca aveti un nunta de organizat, in sensul traditional al acesteia, alegeti un restaurant mare, care sa poata asigura un loc suficient la mese, dar aerisit si potrivit pentru desfasurarea invitatilor daca vor sa danseze si sa se plimbe. Astfel, restaurantele marilor hoteluri, pensiuni sau salilele de evenimente dedicate se potrivesc excelent. Aceleasi tipuri de locatii se potrivesc si pentru evenimentele cu bufet suedez si numar mare de invitati.

Daca aveti in vedere un eveniment restrans, cu prieteni apropati, o nunta sofisticata si micuta, o aniversare sau celebrare a unui eveniment intre prieteni, alegeti o locatie rafinata, ca un pub, sau micile locatii de tip „boutique”, pensiunile (ce ofera si cazare) daca este vorba de un loc in natura departe de agitatia orasului.

Daca este vorba de o aniversare pentru copii sau botez, ganditi-va la tema pe care o veti alege si ce tip de petrecere va doriti si alegeti o locatie care sa se potriveasca atat orarului de somn si mancare al copiilor (un loc care sa ofere locuri retrase de odihna, care sa nu fie izolate in caz de urgente medicale) si care sa ofere spatiu de joaca sau de activitati in aer liber daca vremea o permite. Sfatul nostru ar fi sa va ganditi la locatii urbane, precum salilele de evenimente sau cele puse la dispozitie de diversi furnizori pentru petreceri cu copii.

Petrecerea de botez poate fi tratata ca un eveniment pentru oameni mari, astfel incat puteti folosi si locatii care se potrivesc nuntilor de exemplu. Petrecerile pentru copii sunt diferite ca si concept si abordare si desi au aparut solutii pe piata pentru acestea, piata inca are nevoie de diversitate in crearea acestor tipuri de spatii care sa ofere in primul rand: siguranta locului si al hranei, distractie si libertate de desfasurare pentru copii.

Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din evenimentul tau un moment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi speciala care va dura o viata.

Alege o locatie deosebita si potrivita sau un furnizor pentru urmatorul tau eveniment din noul catalog Eventist.ro
Locuri pentru evenimente de poveste

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com