NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Designul de ambalaj reușit, mai mult decât publicitate

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) Imaginea vinde. Acest lucru este clar. Așadar un ambalaj bine realizat poate face diferența.

Designul de ambalaj reușit, mai mult decât publicitate
      

Începând de la etichete și până la cutii de carton sau pungi de plastic, ambalajele continuă să atingă obiectivele de marketing și anume să comunice direct cu consumatorii atât la nivel emoțional cât și vizual, transmițând acestora exact ceea ce este nevoie.

Pentru crearea designului de ambalaj recomandat ar fi, să te orientezi spre un studio de creație grafică focusat pe dezvoltarea de branduri inedite, cu o echipa de creație care oferă soluții complete de design: branding, rebranding, design de ambalaj, ilustrație, web design și fotografie de produs.

 

Cum obțin un design de ambalaj perfect?

 

Mai întâi, schițează un concept de ambalaj. Adică, cum îți propui să fie ambalajul din punct de vedere vizual și funcțional, astfel încât să fie cât mai aproape de așteptările clienților tăi.
Apoi, realizează designul ambalajului în funcție de factorii care declanșează achiziția pentru produsul tău.
Designul ambalajului trebuie să spună totul despre produs și să presupună că nimeni nu știe prea multe despre produsul tău. Mai ales în cazul produselor noi, este necesar să le oferiți consumatorilor pe ambalaj informații despre produs.
Concurează direct cu ambalajul.
Și nu uită să creezi o zona de informații pertinente pe ambalaj: Mai ales pentru cumpărătorii grăbiți trebuie să existe o succesiune de informații prezentate în ordinea importanței precum categoria produsului, proveniență, ingredientele și cantitatea.

Care sunt rolurile designului de ambalaj?

Un design de ambalaj care va vinde este unul care va performa din perspectiva a trei dimensiuni: impact vizual, impact rațional și impact emoțional. Consumatorii sunt diferiți: unii aleg un produs sau un altul urmărind dacă ambalajul le transferă beneficiile raționale ale produsului, emoții pozitive și dacă acesta este corect din punct de vedere estetic.
Impactul vizual se referă la formă, culori, logoul mărcii, imagini cu ingredientele din care este fabricat produsul, sugestii de prezentare care arată cum se utilizează produsul, texte informative sau emoționale, etc. Toate acestea se concretizează într-un design de ambalaj care stimulează încercarea și astfel alegerea mărcii.
Impactul rațional trebuie să conțină toate elementele de formă, culoare și textura, toate simbolurile, cuvintele și imaginile relevante care să îl ajute pe cumpărător să înțeleagă rațional produsul pe care îl cumpără și cum se utilizează.
Prin impact emoțional înțelegem valorile pe care produsul le transmite viitorilor consumatori.

De asemenea, un bun design de ambalaj trebuie să aibă și câteva beneficii ce vizează capacitatea de a influență alegerea consumatorului.
Așadar ar trebui să analizăm înainte dacă este vizibil și comunica rapid informația relevanță cumpărătorului; dacă sugerează rapid principalul beneficile produsului; dacă transmite emoții pozitive cumpărătorului; dacă este simpatic; dacă este ușor memorabil și dacă este un design de ambalaj care se diferențiază pozitiv față de un alt ambalaj al concurenței.


Identitatea vizuală profesională a unei companii este esențială pentru succesul și performanța companiei respective, indiferent dacă este mică, medie sau mare. O identitate corporativă bine concepută crește credibilitatea și calitatea serviciilor pe care le oferă compania și duce implicit și la creșterea cererii și a vânzării produselor sale
Designul de ambalaj reușit, mai mult decât publicitate

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com