NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la Romexpo

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la cea de a XXIII editie Antique Market

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la Romexpo
      

A mai rămas puțin până la startul unei noi ediții a târgului de obiecte de artă și antichități Antique Market, ce de a doua din acest an, editie a unui eveniment cu o lunga traditie in peisajul expozitional din Bucuresti. La cea de a XXIII a editie care se va desfasura in perioada 12-16 septembrie atat colecționarii cat și iubitorii de arta vor expune sau vor (re)descoperi la Romexpo piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe, toate insailate cu povesti ce asteapta a fi spuse intr-o atmosfera boema.

An de an, de la editie la editie, evenimentul a adaugat un plus de stil si a creat o atmosfera de sarbatoare cotidianului bucurestean fiind practic cea mai importanta manifestare de gen din Romania.

La Antique Market vizitatorii se pot intalni cu personalitati ale vietii culturale, isi pot completa cunostintele despre tendintele in amenajarea si combinarea stilurilor – integrarea obiectelor vintage in design-ul interior, isi pot incepe sau dezvolta colectii personale, pot trai momente unice ascultand povestile expertilor despre obiecte mai mult sau mai putin cunoscute sau pot cumpara obiecte pentru a putea face cadouri inedite.

Pentru mai multe detalii despre programului de desfasurare va invitam sa vizitati site-ul dedicat evenimentului: www.antiquemarket.ro

 

2018 Grandz Comunicare
Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la Romexpo

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com