NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicat de presa Valoarea ilustratiei in website

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) Traim intr-o epoca in care internetul devine un mediu mult mai placut de design.Folosirea ilustratiei joaca un rol masiv in acest domeniu si poate fi vazuta pe tot parcursul paginii intr-o gama larga de sectoare. Cu toate acestea, lumea web design-ului corporatist nu pare sa imbratiseze abordarea ilustrata. Cred ca le lipseste o sansa masiva de a iesi cu adevarat din multime.

Comunicat de presa Valoarea ilustratiei in website
      

O ilustratie digitale Armeanu Creative Studio poate transforma un site web intr-un ceva cu adevarat unic, ceea ce identifica si comunica mesajul de marca si ceva cu puterea de a ne seduce. Aceasta galerie de site-uri ilustrative afiseaza o varietate de stiluri ilustrative. Comunicat de presa

Cand vorbim despre ilustrare si design web, un termen care vine imediat in minte este, prietenul nostru, "flat design". Da, se face pana la moarte, dar inca nu suntem obositi sa recunoastem ca nu este doar o tendinta de trecere; flat designul joaca un rol vital in era receptiva. Acesta domina suprem pe desktop si mobil pentru o versatilitate extraordinara a interfetei si nu ar putea fi mai usor sa se integreze in proiectele noastre receptive.
Comunicat de presa

Tot ce a ramas este sa speram si asteptam cu nerabdare ca acest stil sa fie aplicat in moduri noi si interesante. 

Iluratia grafica pentru a comunica

Desigur, utilizarea ilustratiei nu este potrivita pentru fiecare marca, dar este o optiune foarte puternica in setul de instrumente al designerului, care este prea adesea uitat. Nu numai ca este un mijloc eficient de a crea diferentierea si unicitatea marcii, dar ilustratia poate juca un rol foarte important in imbunatatirea informatiilor de pe un site web. Insusi definitia ilustratiei se refera la actul de clarificare sau explicare. De ce atunci este trecuta cu vederea atat de des ca un mijloc de a spori marile ecrane de continut online? Timpul si bugetul sunt o constrangere clara, dar daca publicatiile editoriale pot face acest lucru, de ce nu si branduri-le corporative?

Traditia editoriala a "ilustratiei insotitoare" este rara pe web, dar exista. Mai recent, Google a facut pasul indraznet de a-si inlocui logo-ul pe pagina lor de start cu o ilustratie special comandata, dand nastere la Google Doodle.

Site-urile si brandurile corporative pot invata multe din acest lucru si, in loc sa puna paginile lor cu fotografii vechi, de ce sa nu luati cateva pagini-cheie si sa le multumiti cititorilor cu bucuria unei ilustratii insotitoare? Aceasta ar transforma lumea web corporativa intr-un loc mult mai incitant.

Diferentierea marcii

In mod traditional, sectorul corporativ este cunoscut pentru jocul in conditii de siguranta. Web-ul este inca umflat cu site-uri corporatiste in albastru si alb, pline de imagini cu corporatisti cu zambete stralucitoare, toata lumea stie cliseul de design. Aceasta abordare depasita este, de asemenea, nealiniata cu utilizatorii corporativi, care sunt la fel de savurosi ca oricine altcineva. Sunt la fel de susceptibile de a fi lipite de smartphone-urile si tabletele lor, angajandu-se cu aplicatii frumos create si experiente online agile. Cu toate acestea, ei sunt totusi fortati sa suporte nenumaratele site-uri corporatiste invechite si nesabuite in afacerile lor de zi cu zi.

 

 
Comunicat de presa Valoarea ilustratiei in website

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com