NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Invata sa-ti eficientizezi corect modul in care atragi clienti pe site-ul de afiliat

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) Importanta testarii surselor de trafic diferite, plasarea de reclame pe Facebook, utilizarea retargetarii pentru cresterea nivelului ROI sau crearea de continut viral sunt doar cateva dintre modalitatile prin care un afiliat isi poate imbunatati nivelul de atractibilitate pentru clienti.

Invata sa-ti eficientizezi corect modul in care atragi clienti pe site-ul de afiliat
      

Plasarea de continut original, care sa contina cuvinte-cheie (scurte si lungi), construirea de linkuri prin intermediul plasarii de articole pe site-urile dedicate sau crearea unor pagini de destinatie optimizate in functie de tipul de clienti sunt alte moduri de sustinere a strategiei prin care un afiliat isi poate creste numarul de clienti de pe site-ul sau blogul personal. Desigur, alaturi de aceste modalitati de atragere a clientilor, publicitatea platita prin intermediul Google AdWords sau Facebook Ads este una dintre metodele certificate prin care afiliatii se pot bucura de profitul atat de mult dorit.

Continutul viral este una dintre modalitatile prin care poti obtine clienti intr-un numar foarte ridicat, dat fiind faptul ca persoanele care au vizionat respectivul material il vor recomanda celor din cercul lor de prieteni si asa mai departe. De altfel, butonul de “Distribuire” este unul dintre cele mai folosite metode ne-platite de catre un afiliat care ii aduce clienti noi doar pe baza de recomandari. Un afiliat care integreaza butone special dedicate pe site-ul sau blogul sau, asa cum este butonul de “distribuire” pe retelele de social media va beneficia din start de o crestere a numarului de clienti, in cazul plasarii de continut viral, de peste 10% in numai 12 ore de la prima vizualizare.

Practic, atunci cand ne referim la continut viral, in care ne “invaluim” produsul pe care ne dorim sa-l promovam si sa-l oferim clientilor, acesta trebuie sa fie exceptional, ceea ce va avea drept efect promovarea succesiva prin intermediul butonului de “distribuire”. Pentru a “forta” putin lucrurile, trebuie sa utilizam cateva tehnici “persuasive”, cel putin in ceea ce priveste actiunea de redistribuire a continutului, asa cum este solicitarea de a distribui mai departe respectivul material ori plasarea unui voucher de reduceri in cazul recomandarii catre alti clienti.

Retargetarea ca metoda de crestere a valorii ROI este posibila prin plasarea unui pixel de urmarire pe site-ul sau blogul propriu sau in cadrul uneia dintre paginile de destinatie pentru ca persoanele care au accesat respectiva pagina sa beneficieze de diverse reclame care au legatura cu acel continut vizionat (asa cum se intampla in cazul retelei de social media Facebook). In acest mod, afiliatul stie deja ca persoanele care au vizitat pagina sunt posibil interesate ca urnare a acesarii anterioare ori manifesta un oarecare interes.

 

Facebook Ads ii permite unui afiliat sa aiba parte de posibilitatea de a verifica care sunt sursele de trafic generate de una dintre reclamele platite prin intermediul platformei. Bazandu-se pe ID-ul unui al site-ului, este posibila identificarea acelor surse care au generat cel mai ridicat nivel de trafic, oferindu-i-se posibilitatea afiliatului de a stabili si urma in viitor doar acele surse care i-au permis sa beneficieze de cel mai ridicat nivel de trafic. Iata cum, utilizand astfel de metode, vei putea sa obtii profitul pe care ti-l doresti de pe urma site-ului/blogului tau de afiliat.
Invata sa-ti eficientizezi corect modul in care atragi clienti pe site-ul de afiliat

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com