NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Un omagiu adus timpului. Cea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca

News - Media si Publicitate

(Comunicat de Presa) TIME CAPTURED EXPERIENCE – Un omagiu adus timpuluiCea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca

Un omagiu adus timpului. Cea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca
      

Frații Roca, proprietari și bucătari-șefi ai renumitului restaurant El Celler de Can Roca și The Macallan, unul dintre cele mai admirate whisky-uri single malt din lume, s-au alăturat într-un nou proiect – o experiență artistică în care timpul și amprenta sa se află sub lumina reflectoarelor.

Conceptul TIME CAPTURED EXPERIENCE a fost folosit pentru lansarea noii ediții limitate The Macallan Masters of Photography. Campania a fost creată împreună cu renumitul fotograf, Steven Klein, care și-a propus să imortalizeze un moment în care degustând The Macallan, aroma acestuia să reușească să încetinească și chiar să oprească timpul. The Macallan împreună cu Steven Klein și frații Roca s-au reunit într-o sesiune creativă unde s-au lăsat inspirați să creeze o viziune asupra timpului.

Pentru prima dată laolaltă: The Macallan Master of Photography și maeștrii bucătari Joan, Josep și Jordi Roca. Proiectul TIME CAPTURED EXPERIENCE permite celor de la Macallan să transmită valorile noii ediții Masters of Photography, nu doar prin fotografie ci și dându-i viață prin arta culinară.

Evenimentul TIME CAPTURED EXPERIENCE ce reunește ideea de timp, whisky-ul și gastronomia de înalt rafinament a avut loc în data de 16 și 17 octombrie 2017 în celebrul restaurant El Celler de Can Roca din Girona, clasat ca cel mai bun restaurant din lume în anul 2013 și 2015. A fost propusă astfel o experiență prin care The Macallan și renumiții bucătari-șefi aduc un omagiu conceptului de timp, față de care au aceeași viziune și pasiune.

„Timpul nu se repetă. Ca și nașterea, timpul este viață și, ca și gustul și viața, nu poate fi prins și păstrat; este gustat și se evaporă și, poate, doar poate, într-o bună zi reapare într-o scurtă amintire.”

Josep Roca

Timpul este un vector important în ambele domenii. Astfel în căutarea perfecțiunii, fie în crearea unui whisky extraordinar, fie în crearea unui preparat demn de unul dintre cele mai bune restaurante din lume, timpul este un concept flexibil.

Pentru creatorii The Macallan și frații Roca, timpul trebuie să interacționeze în mod liber cu elementele.Timpul este un ingredient-cheie în procesul creativ iar cele două părți implicate au decis să îi aducă acest tribut unic.

Astfel a fost conceput proiectul TIME CAPTURED EXPERIENCE - o experiență artistică și captivantă în care El Celler de Can Roca și The Macallan își prezintă interpretarea avangardistă și unică a timpului. Pentru această ocazie cei trei frați Roca au conceput un meniu de înalt rafinament, compus din 12 preparate care au permis invitaților lor să „guste” volatilitatea timpului, să observe și să savureze trecutul, prezentul și viitorul și să se bucure de moment, să-l oprească și să-l deguste.

Întregul proiect, de la concept până la experiența finală, va fi transpus într-un documentar care va ilustra modul în care The Macallan și frații Roca reușesc să transmită relația lor cu timpul și cum timpul își lasă amprenta asupra diferitelor ingrediente pe care ei le folosesc, în moduri diferite, pentru a obține rezultate excepționale.

 

THE MACALLAN RARE CASK, UN WHISKY SINGLE MALT CE POATE OPRI TIMPUL ÎN LOC

Evenimentul TIME CAPTURED EXPERIENCE vine sub umbrela proiectului The Macallan Master of Photography dezvoltat de The Macallan, care a atras colaborarea cu mai mulți fotografi faimoși. Astfel cea mai nouă ediție poartă semnătura lui Steven Klein. Renumitul fotograf și-a propus să imortalizeze printr-o fotografie în mișcare un moment în care degustând The Macallan Rare Cask, gustul și aroma acestuia să reușească să încetinească și chiar să oprească timpul.

În prima fază a campaniei, frații Roca au fost implicații în crearea unor cocktailuri, a unor tapas și a unor ingrediente pentru cocktailuri, păstrând atenția asupra trecerii timpului și impactului acestuia asupra vieții oamenilor.

Prin această nouă campanie globală, The Macallan continuă legătura cu domeniul fotografiei și al gastronomiei fine și afirmă faptul că printr-o degustare de Rare Cask poți simți cum timpul se oprește în loc.

NOTELE DE DEGUSTARE RARE CASK

Aroma

Notele de fructe de pădure dulci și aroma de vanilie se dezvăluie primele. Urmează arome de fructe uscate. Fiind păstrat în butoaie de stejar, amintește de sălile de dans de altădată. Note de ghimbir caramelizat, dulce și încă proaspăt. Arome de felii de portocală ies în evidență împreună cu ușoare note de fum.

Palatin

Aromele persistente și dulcegi de mirodenii lasă loc unor note subtile de fum. Doar o clipă, de parcă nici nu au fost acolo. Ciocolată neagră, coajă de portocală. Arome de rășină de stejar, moale și texturată. Notele de fum de lemn pot fi simțite ulterior.

Finalul

Fin, prelung. Arome fine de fructe și note delicate de fum de lemn.

 

 

Comunicat de presa
Un omagiu adus timpului. Cea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com