NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Media si PublicitateCASA METAXA SĂRBĂTOREȘTE CEA DE-A 130-A ANIVERSARE

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Luni, 08 Octombrie 2018 10:16

În 2018, pentru a onora moștenirea Casei, Maestrul Metaxa Constantinos Raptis, lansează 130 de decantoare speciale cu cel mai prețios elixir: AEN Cask No 2 - Despina. AEN în limba greacă inseamna „Etern”. AEN Cask No 2 - Despina celebrează esența METAXA în forma sa cea mai pură.
 

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la Romexpo

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Patricia Ivanescu Miercuri, 05 Septembrie 2018 10:03

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la cea de a XXIII editie Antique Market
 

Comunicat de presa Valoarea ilustratiei in website

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 02 August 2018 17:29

Traim intr-o epoca in care internetul devine un mediu mult mai placut de design.Folosirea ilustratiei joaca un rol masiv in acest domeniu si poate fi vazuta pe tot parcursul paginii intr-o gama larga de sectoare. Cu toate acestea, lumea web design-ului corporatist nu pare sa imbratiseze abordarea il ...
 

VINUL SPUMANT DE LA DOMENIILE PANCIU CUCERESTE MEDALIA DE AUR LA BERLIN

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Miercuri, 04 Aprilie 2018 08:46

Vinurile de la DOMENIILE PANCIU au fost în ultimii trei ani din sase alese pentru onoarea de a reprezenta efervescenta şi calitatea vinurilor romanesti in plan international, fiind încoronate cu cea mai de seamă distinctie a Romaniei in domeniul vinurilor de calitate si anume titlul de VINUL DI ...
 

Invata sa-ti eficientizezi corect modul in care atragi clienti pe site-ul de afiliat

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Andrei Luni, 12 Martie 2018 22:44

Importanta testarii surselor de trafic diferite, plasarea de reclame pe Facebook, utilizarea retargetarii pentru cresterea nivelului ROI sau crearea de continut viral sunt doar cateva dintre modalitatile prin care un afiliat isi poate imbunatati nivelul de atractibilitate pentru clienti.
 

GENTLEMEN`S CORNER: MODA RAMANEASCA PREMIATA CU TITLUL DE PARTENER DIPLOMATIC

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Luni, 05 Martie 2018 12:58

Titlul de PARTENER DIPLOMATIC oficial al Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica vine drept o recunoastere a eforturilor GENTLEMEN`S CORNER si a fondatorului acestuia dl. Sorin Preda de a educa consumatorul roman, de a oferi produse de cea mai inalta calitate, dar care sa incor ...
 

Ce ne dorim cu adevarat de la noua cariera?

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Miercuri, 29 Noiembrie 2017 10:28

Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta in procesul de descoperire a carierei. Realizarea carierei viselor tale este o calatorie de auto-descoperire si descoperirea cine esti cu adevarat si ce vrei cu adevarat din viata, totodata un exercitiu de implinire in sine.
 

Un omagiu adus timpului. Cea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 25 Octombrie 2017 16:52

TIME CAPTURED EXPERIENCE – Un omagiu adus timpuluiCea mai nouă provocare The Macallan și El Celler de Can Roca
 

Fashion icon-ul secolului 21 creează evian® x CHIARA FERRAGNI

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Marţi, 24 Octombrie 2017 12:25

Fashion icon-ul secolului 21 creează evian® x CHIARA FERRAGNI Ediția Limitată de colecție
 

EVIAN îți face poftă de învățat!

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Miercuri, 13 Septembrie 2017 15:14

“Back to school” este deviza Evian Emoji pentru luna septembrie, revenind printre cei mici cu un nou prieten gata să-i ajute la învățat. Etichetele sticlei Evian sunt acum noul teren de joacă al distractivelor personaje din filmul de animație Disney Emoji.
 

Pagina 1 din 17

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com