NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Media si PublicitateLocuri pentru evenimente de poveste

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Catalin Andrei Joi, 28 Martie 2019 14:01

Evenimentul tău este despre tine si de aceea, ar trebui sa exprime unicitatea si autenticitatea ta. Gasesti in continuare un ghid rapid si general de caracteristici pe care sa le urmaresti.
 

Tot ce trebuie să ști despre consultanța de branding

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Rares Luni, 18 Martie 2019 14:53

Brandingul reprezintă tot procesul de construire al unui brand, de la o simplă idee la conceptul bine realizat.
 

Primavara vine impreuna cu prima editie din 2019 a Antique Market – manifestarea dedicată atât artiș

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Patricia Ivanescu Sâmbătă, 16 Martie 2019 12:56

Va invitam in acest week end la Romexpo in pavilionul B1 sa decoperiti impreuna cu noi comorile ascunse!
 

Designul de ambalaj reușit, mai mult decât publicitate

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de haxxu Marţi, 19 Februarie 2019 08:40

Imaginea vinde. Acest lucru este clar. Așadar un ambalaj bine realizat poate face diferența.
 

Pastreaza-ti contul de social media “curat”

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Denissa Luni, 28 Ianuarie 2019 10:41

Ceea ce postati pe social media poate avea repercusiuni serioase asupra vietii dvs. profesionale. Te-ar putea costa locul de munca actual sau oportunitati de angajare in viitor.
 

Importanta unui design de logo potrivit pentru afacerea ta

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Luni, 14 Ianuarie 2019 13:09

Pentru ca o afacere sa fie prospera si sa reziste pe piata o perioada cat mai lunga de timp este nevoie sa fie cunoscuta si sa aiba un anumit impact in randul publicului caruia se adreseaza.
 

CASA METAXA SĂRBĂTOREȘTE CEA DE-A 130-A ANIVERSARE

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Shake Advertising Luni, 08 Octombrie 2018 10:16

În 2018, pentru a onora moștenirea Casei, Maestrul Metaxa Constantinos Raptis, lansează 130 de decantoare speciale cu cel mai prețios elixir: AEN Cask No 2 - Despina. AEN în limba greacă inseamna „Etern”. AEN Cask No 2 - Despina celebrează esența METAXA în forma sa cea mai pură.
 

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la Romexpo

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Patricia Ivanescu Miercuri, 05 Septembrie 2018 10:03

Iubitorii de obiecte vintage, vanatorii de comori si fanii design-ului sunt asteptati la cea de a XXIII editie Antique Market
 

Comunicat de presa Valoarea ilustratiei in website

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Joi, 02 August 2018 17:29

Traim intr-o epoca in care internetul devine un mediu mult mai placut de design.Folosirea ilustratiei joaca un rol masiv in acest domeniu si poate fi vazuta pe tot parcursul paginii intr-o gama larga de sectoare. Cu toate acestea, lumea web design-ului corporatist nu pare sa imbratiseze abordarea il ...
 

VINUL SPUMANT DE LA DOMENIILE PANCIU CUCERESTE MEDALIA DE AUR LA BERLIN

News - Media si Publicitate

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Miercuri, 04 Aprilie 2018 08:46

Vinurile de la DOMENIILE PANCIU au fost în ultimii trei ani din sase alese pentru onoarea de a reprezenta efervescenta şi calitatea vinurilor romanesti in plan international, fiind încoronate cu cea mai de seamă distinctie a Romaniei in domeniul vinurilor de calitate si anume titlul de VINUL DI ...
 

Pagina 1 din 17

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com