NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De la business la brand

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) Orice firma sau forma de business are la un moment dat nevoie de trecerea la brand. Care este diferenta? Un business defineste activitatea sau prosul tau, in timp ce brandul este conturat de clientii pe care ii ai.

De la business la brand
      

Mai exact, un brand implica fara doar si poate prezenta si interactiunea cu publicul tinta. Armeanu Creative Studio este o agentie de branding care ofera ofera servicii complexe de marketing, aplicate pe o strategie de branding solida.

De ce sa apelezi la servicii de branding?

  1. Tu conturezi si cresti o afacere, insa consumatorul il poate transforma intr-un brand. Agentia Armeanu se asigura ca afacerea ta este vizibila, ca are o audienta potrivita pentru tipul de serviciu sau produs, ca exista o interactiune sau un punct comun intre produs si consumator.
  2. Produsele sau serviciile au concurenta, brandul nu. Odata ce incepi sa construiesti si sa conturezi un brand, la un moment dat poate sa apara plafonarea. Multi antreprenori renunta la strategia de branding deoarece considera ca au concurenta si ca s-ar putea identifica cu acestia. Ceea ce este gresit, deoarece un brand este unic si nu poate fi copiat. Agentia Armeanu ofera consultanta pe partea de branding si ce inseamna mai exact identitatea unui business. Este important sa intelegem diferentele evidente dintre business si brand, dintre afacere si brand, dintre produs si brand.
  3. Produsul poate fi invechit si inlocuit, brandul ramane acelasi. Ceea ce este important intr-o strategie de brand este relatie dintre companie si consumator. Produsul este doar intermediar si se poate modifica, inlocui, reface. Strategia de branding propusa de Armeanu Creative Studio promite sa creeze un brand solid, o identitate puternica care sa relationeze in mod constant cu publicul, indiferent de evolutia produsului sau serviciului.
  4. Creezi o identitate. O strategie de branding ajuta la vizibilitatea afacerii tale, atat in online, cat si in offline. Agentia Armeanu te poate ajuta sa creezi o poveste in jurul businessuui tau care impresioneaza si atrage pe termen lung consumatorul.

Armeanu Creative Studio – strategie de branding

Brandingul este deci, identitatea pe care o comunici publicului tau. Care sunt principalele mijloace de comunicare? In mare parte, este vorba despre elementele vizuale de care compania se foloseste pentru a-si promova imaginea.

  • materiale tiparite – facturi, contracte, foi cu antet. Acestea creeaza o conexiune in mod inconstient in mintea consumatorului.
  • flyere, brosuri, cataloage si alte elemente de advertising. Prin creativitate si un design bun, poti influenta decizia publicului tau folosind tonul si cuvintele potrivite.
  • personalizarea identitatii din mediul online: site, retele sociale, campanii de newsletter. Stim deja cat de important este mediul digital pentru orice companie. Este important sa optimizam in mod constant imaginea brandului nostru in online, mai ales daca comunicam foarte mult prin acest canal. Este importanta functionalitatea unui website, cuvintele pe care le folosim, imaginile si desigur, utilitatea lui.
  • personalizarea masinilor. Atunci cand este cazul, agentia Armeanu sustine ideea de imprimare logo si/sa motto pe autovehiculele companiei. Ca rezultat, consumatorul poate sa creeze conexiuni cu brandul tau in orice moment daca esti vizibil.
  • personalizarea unor obiecte cu nume si logo.De la business la brand

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com