NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, reducând necesitatea pierderii de timp a actualizărilor manuale.

Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical
      

Soluții de proiectare și inginerie pentru orice aspect din procesul de dezvoltare al produselor tale.

SOLIDWORKS acoperă toate aspectele legate de procesul de dezvoltare a unui produs, de la început până la sfârșit, prin proiectare integrată, simulare, comunicare tehnică și management de date. Inginerii de produs pot lucra la mai multe proiecte ușurând astfel procesul de dezvoltare, crescând productivitatea și aducând pe piață produse inovative într-un timp mai scurt.

O interfață de utilizator construită special pentru inginerii electrici îmbunătățește dramatic calitatea și productivitatea echipei de proiectare. Utilizând simboluri inteligente, circuite și componente care sunt conștiente unul de celălalt, datele vor fi actualizate în mod dinamic, reducând necesitatea pierderii de timp a actualizărilor manuale.
Cu ajutorul SOLIDWORKS Electrical poți dezvolta sisteme electrice încorporate pentru mașini și alte aplicații într-un mod simplificat cu suportul instrumentelor pentru diagrame cu una sau mai multe linii electrice, având acces garantat la biblioteci cu elemente ce pot fi utilizate instantaneu. SOLIDWORKS Electrical dispune de o bază de date cu mii de simboluri şi peste 500.000 de componente fabricate pe care le poti utiliza în propriile desene, baza de date care se actualizează constant.
Participă gratuit la webinarul Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical din 06 septembrie 2018, orele 11:00 și află cum simbolurile standardizate pentru fiecare industrie din SOLIDWORKS Electrical permit profesioniștilor din domeniul proiectării electrice crearea rapidă de scheme inteligente.

Înregistrează-te: https://attendee.gotowebinar.com/register/171514310804797953
Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi:
Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS
Tel: 021 3118829
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web: www.3dcadvegra.com
Webinar: Simboluri și scheme inteligente în SOLIDWORKS Electrical

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com