NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Tu cum iti semnezi munca?

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) In multe dintre cazuri, etichetarea lucrarii nici nu este luata in calcul la conceperea ofertei catre beneficiari. Am avut multe situatii cand producatorul/prestatorul trebuia sa predea lucrarea catre beneficiar si aceasta nu era etichetata, iar acest lucru nu face decat sa intarzie receptia si implic plata ei. Tu ai fost vreodata intr-o astfel de situatie? Acum este mai usor ca oricand sa oferi lucrarilor tale un aspect elegant, profesionist si durabil care sa iti construiasca o reputatie foarte buna!

Tu cum iti semnezi munca?
      

Cu un aparat de etichetare Rhino 5200 iti rezolvi toate problemele de etichetare din teren si vei beneficia fiabilitatea, versatilitatea si comoditatea unui sistem de etichetare Dymo.

Rhino 5200 de la Dymo este ideal in telecomunicatii, transfer date, electricitate (zona de curenti medii si slabi, cablari structurate, tablouri de automatizari), intretinere – reparatii - operatiuni, securitatea muncii, constructii, administrare si operare sisteme si instalatii, sisteme audio-video, alte activitati unde sunt necesare instalari rapide de echipamente sau inventariere si organizare depozite cu coduri de bare.

Ce poti face cu o imprimanta de etichete Dymo Rhino 5200? Iti poti face singur etichete pentru fire, cabluri, patch panel, blocuri terminale,componente modulare,etichete stegulet si etichetele verticale sau cu lungime fixa, coduri de bare. Gata cu cutiute si pungulite cu litere si cifre. Nu mai pierzi timp sa le cauti, sa le montezi pe cabluri, scapi de teama ca se termina vreunul dintre caractere! Castigi timp si bani! Mai mult timp, mai multe lucrari!

Cu Dymo Rhino 5200 poti crea o gama larga de etichete autoadezive de foarte buna calitate de diferite culori, forme si dimensiuni, cu adezivi industriali rezistenti, cu latimi de 1/4"(6 mm) , 3/8"(9 mm), 1/2"(12 mm) sau 3/4"(19 mm), disponibile intr-o variata gama de materiale: nylon flexibil (pentru suprafete curbe), poliester permanent (pentru suprafete plane sau exterioare), vinil (pentru suprafete rugoase) si tuburi termocontractante (pentru cabluri si fire – identificare si protectie!).
Tu cum iti semnezi munca?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com