NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce unele afaceri mici rămân așa?

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) Oricine a pus la un moment dat bazele unei afaceri, chiar și mici, cu siguranță nu și-a propus să rămână în acel stadiu, să nu evolueze. Cu toate acestea, multe din afacerile mici rămân tot așa, în timp ce altele se bucură de o ascensiune rapidă.

De ce unele afaceri mici rămân așa?
      

 

Oricine a pus la un moment dat bazele unei afaceri, chiar și mici, cu siguranță nu și-a propus să rămână în acel stadiu, să nu evolueze. Cu toate acestea, multe din afacerile mici rămân tot așa, în timp ce altele se bucură de o ascensiune rapidă.

 

Deci, ce fac bine unele și unde greșesc altele? Evident, problema are mai multe aspecte, pornind de la specificul businessului și până la planul de marketing. Și dacă tot am ajuns la marketing, unde greșesc firmele mici atunci când vine vorba de un astfel de concept?

 

1. Nu au încredere în marketing

 

Și în tot ce presupune acesta. Mulți administratori de afaceri se laudă la un moment dat de rezultatele uimitoare pe care le au atunci când vine vorba de vânzări, fără ca aceștia să fi investt vreun ban în marketing.

 

Dar cât timp poate dura o așa minune? După cum se zice în popor, nicio minune nu durează mai mult de trei zile, și asta se aplică și în cazul de față. Poate ai noroc de succes la început, poate că ai un produs care nu are nevoie de prea mult marketing sau poate, pur și simplu, te-ai aflat la locul potrivit în momentul potrivit.

 

Dar asta se poate schimba într-o clipă. Concurența poate apărea oricând, cu forțe proaspete și cu un plan de marketing bine pus la punct. Și atunci vei vedea cum îți scad vânzările. Iar asta nu înseamnă că produsul tău nu mai este bun sau că oamenii nu mai au nevoie de el, ci că nu știi să menții activ interesul clienților. Și cum poți face asta? Cu o strategie de marketing eficientă, evident.

 

2. Se ocupă singuri de promovare

 

Ai pornit o mică afacere și crezi că nu e mare filosofie să te ocupi chiar tu de marketing? Află că nu ai dreptate. Dacă ar fi așa de simplu nu ar mai exista școli care să te învețe despre marketing, nu ar mai exista companii întregi care să se ocupe de asta. Deci de ce ai trăi cu impresia că te poți ocupa chiar tu de asta, dacă nu ai habar cu ce se mănâncă?

 

Bineînțeles, dacă ești genul autodidact și ai suficient timp la dispoziție, te poți documenta cu privire la anumite strategii de marketing și le poți aplica cu succes, dar totul până la un anumit punct. Dacă afacerea ta evoluează, asta ar trebui să se întâmple și cu planul tău de marketing.

 

3. Angajarea oamenilor nepotriviți

 

Să spunem că ai înțeles importanța marketingului și ai hotărât să angajezi pe cineva care să se ocupe de asta. Dar te zgârcești, totuși, atunci când vine vorba de recompensarea omului sau echipei care se va ocupa de acest aspect. Angajezi persoana sau agenția nepotrivită, singurul tău criteriu de alegere fiind prețul cel mai mic, iar rezultatele vor fi pe măsura bugetului alocat. Adică mici.

 

Acestea fiind spuse, dacă vrei ca afacerea ta mică să devină mare, investește cu încredere în marketing.

 
De ce unele afaceri mici rămân așa?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com