NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Administrezi o afacere online care creste constant? Iata de ce ai nevoie de un server dedicat

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) A administra o afacere online ar putea parea o activitate simpla din exterior, insa in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple avand in vedere ca periodic sunt necesare diverse investitii care mai de care mai importante.

Administrezi o afacere online care creste constant? Iata de ce ai nevoie de un server dedicat
      

Pentru a putea exista pe Internet si pentru a putea functiona in mod corespunzator, este necesar ca intr-o prima etapa sa se opteze pentru un serviciu de inregistrare domeniu, urmand ca mai apoi sa se aleaga si unul de gazduire web. Cel de pe urma serviciu are o importanta mai aparte avand in vedere ca fara acesta un site nu poate exista pe Internet si in plus acesta asigura o buna functionare unei pagini web.

In momentul in care se opteaza pentru un serviciu de gazduire web, practic toate datele site-ului sunt stocate pe un server al unei companii de profil. Fiecare dintre aceste servere dispun de un numar de resurse pe care mai multi utilizatori le impart, exceptie facand serverele dedicate, caz in care intregul numar de resurse este pus la dispozitia unui client unic. Administrezi o afacere care se afla intr-o dezvoltare constanta, iar servere de tip shared nu mai pot oferi performante ridicate site-ului? La Mxhost.ro gasesti servere dedicate potrivite pentru afacerea ta. Iata de ce un server dedicat reprezinta o alegere ideala pentru afacerea.

 

Toate resursele serverului iti apartin.

Atunci cand optezi pentru un server dedicat, unul dintre avantajele majore ale acestei optiuni este dat de faptul ca intregul numar de resurse de care dispune un astfel de server iti va apartine, deci practic le vei putea utiliza dupa bunul plac. Resursele unui server sunt foarte importante avand in vedere ca acestea au un impact major asupra modului in care functioneaza un site. Cand acestea devin insuficiente, site-ul se incarca greu sau este chiar indisponibil. In cazul serverelor dedicate aceste probleme sunt aproape inexistente avand in vedere ca aceste resurse sunt suficiente pentru a oferi o functionalitate de exceptie chiar si in momentele in care traficul pe site este foarte mare.

 

Serverele dedicate ofera performante mult mai bune site-urilor.

Spre deosebire de alte solutii de hosting, serverele dedicate sunt reprezentate de servere performante, gratie componentelor de ultima generatie care stau la baza lor. Acest lucru este cel care asigura site-urilor performante foarte ridicate, unul dintre principalele motive pentru care companiile mari si mici opteaza din ce in ce mai frecvent pentru un server dedicat atunci cand vine vorba despre alegerea unui serviciu de hosting. Un site performant are toate sansele sa fie si unul de succes avand in vedere ca utilizatorii au devenit foarte selectivi cu site-urile pe care aleg sa navigheze.

 

Securitate si stabilitate sporita.

Atunci cand practic se inchiriaza un intreg server, acest lucru inseamna intr-o prima etapa doua lucruri si anume o siguranta mult mai sporita si dar si o stabilitate mult mai mare. Ambele aspecte pot avea un impact major asupra evolutiei unei afaceri online, fapt pentru care atunci cand se doreste o stabilitate si un grad de securitate mai sporit, servele dedicate reprezinta optiunea ideala pentru orice afacere.
Administrezi o afacere online care creste constant? Iata de ce ai nevoie de un server dedicat

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com