NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Certificatele SSL, un cumul de avantaje pentru orice magazin online

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) Internetul reprezinta un mediu cu un foarte mare potential atunci cand vine vorba despre comert, acesta fiind si unul din motivele principale pentru care numarul magazinelor online s-a diversificat considerabil, mai ales in ultimul deceniu.

Certificatele SSL, un cumul de avantaje pentru orice magazin online
      

Desi reprezinta un mediu foarte eficient de a face comert, de-a lungul timpului acesta s-a confruntat cu numeroase probleme de securitate, astfel ca au fost necesar gasirea unor solutii rapide, astfel ca s-au creat certificatele de siguranta, sau certificatele asa cum li se mai spune in limbajul de specialitate. Aceste certificate sunt utilizate astazi la scara larga de catre magazine online din toata lumea pentru a spori securitatea datelor pe care clientii se vad nevoiti sa le introduca pentru a putea plasa diverse comenzi.

Certificatele SSL reprezinta in conditiile actuale mai mult decat un strict necesar avand in vedere ca securitatea datelor reprezinta un aspect deosebit de important atat pentru magazine cat si pentru clientii acestora. Certificate SSL se regasesc si la www.mxhost.ro, o companie unde se pot regasi numeroase certificate de siguranta, ideale pentru orice magazin online. Iata insa cateva lucruri interesante despre aceste certificate.

 

Peste 85% dintre utilizatori evita site-urile nesigure.

Nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate faptul ca utilizatorii au devenit foarte selectivi cu site-urile pe care aleg sa navigheze. In conditiile date, ori de cate ori simt ca ceva este neinregula cu un site, acestia il vor parasi, mai ales atunci cand simt ca siguranta datelor lor este in pericol. Statisticile indica faptul ca aproximativ 85% dintre utilizatori evite site-urile nesigure, care nu au implementat un certificat SSL care sa protejeze corespunzator fiecare tranzactie realizata de catre un utilizator. Mai mult decat atat, magazinele care utilizeaza astfel de certificate vor primi pozitii mult mai avantajoase in cadrul motorului de cautare Google, conform reprezentantilor companiei.

 

Certificatele SSL asigura autenticitatea magazinului.

Un avantaj major pe care aceste certificate le aduc unui magazin online este dat de faptul ca asigura utilizatorii de autenticitatea unui magazin. In esenta, implementarea acestor certificate ofera utilizatorului un plus de incredere in magazinul pe care navigheaza avand in vedere ca prezenta unui astfel de certificat este foarte simplu de regasit. De cele mai multe ori acestea apar sub forma unui lacat de culoare verde sau aurie in dreptul adresei web, astfel ca utilizatorul stie inca de la inceput faptul ca tranzactia sa se va desfasura in conditii de siguranta.

 

Certificatele SSL creeaza un canal unic de comunicatie.

Un lucru foarte interesant despre aceste certificate este faptul ca reusesc sa creeze un canal de comunicatie unic intre server si utilizator, astfel ca intregul schimb de date care se realizeaza intre acestea sunt in deplina siguranta datorita faptului ca nu pot fi decriptate decat de catre serverul cu pricina. La ora actuala, certificatele SSL reprezinta unica modalitate prin care magazinele online pot oferi utilizatorilor un mediu sigur, in orice moment.

Comunicat de presa

 

Mxhost este o companie care ofera servicii web precum gazduire web, inregistrare domenii, precum si certificate SSL la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata.
Certificatele SSL, un cumul de avantaje pentru orice magazin online

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com