NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Standard

News - It si Comunicatii

(Comunicat de Presa) Dacă vrei să: - reduci costurile de proiectare cu până la 50% - reduci semnificativ timpul de producție - câștigi performanță, versatilitate și eficiență Utilizează SOLIDWORKS Standard!

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Standard
      

Cu SOLIDWORKS Standard economisești timpul necesar atât creării de geometrii noi, cât și în cazul suprafețelor importate prin manipularea directă, ușoară și intuitivă a formelor geometrice cu instrumente specializate.

Cu SOLIDWORKS poți crea sau modifica componentele direct în ansamblu pentru obținerea unor poziționări și încadrări optime. Chiar și proiectarea de ansambluri cu zeci de mii de componente poate fi făcută cu performanțe de neegalat. Prin operații tip “drag and drop”, poți introduce foarte ușor piese sau operații create anterior.

Înregistrează-te la webinarul GRATUIT SOLIDWORKS Standard și află mai multe informații despre capabilitățile acestui software și despre beneficiile pe care ți le aduce! Te așteptăm online în 24 august 2017, în intervalul orar: 14:30 – 15:00.

Vegra Info - Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS

Tel: 021 3118829

Link inregistrare webinar: https://attendee.gotowebinar.com/register/3377640731197746434

 
Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Standard

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com