NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

It si ComunicatiiAcumulatori, Baterii Laptop si Notebook

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Robert Spulber Luni, 09 Iulie 2018 12:33

Uneltele dumneavoastră electrice au nevoie de o baterie mai puternică? La noi vei găsiți aproape orice acumulator sau baterie dorită. Bateria sau acumulatorul laptopului este una dintre cele mai importante componente, deoarece ea sustine si alimenteaza mobilitatea, care este esența unui lapto ...
 

De ce unele afaceri mici rămân așa?

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Miercuri, 30 Mai 2018 21:07

Oricine a pus la un moment dat bazele unei afaceri, chiar și mici, cu siguranță nu și-a propus să rămână în acel stadiu, să nu evolueze. Cu toate acestea, multe din afacerile mici rămân tot așa, în timp ce altele se bucură de o ascensiune rapidă.
 

Webinar gratuit: Modelarea în SOLIDWORKS – cele mai bune practici

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 25 Aprilie 2018 11:49

Participă gratuit la webinarul Modelarea în SOLIDWORKS – cele mai bune practici, unde îți vom prezenta cum să maximizezi utilizarea capacităților de modelare a ansamblurilor din SOLIDWORKS.
 

Administrezi o afacere online care creste constant? Iata de ce ai nevoie de un server dedicat

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de mxhost Vineri, 16 Februarie 2018 12:09

A administra o afacere online ar putea parea o activitate simpla din exterior, insa in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple avand in vedere ca periodic sunt necesare diverse investitii care mai de care mai importante.
 

Agile Mammoths Games revine în Cluj pe 13 martie!

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Colors in Projects Marţi, 23 Ianuarie 2018 14:08

Eveniment de business dedicat specialiștilor din industria IT, dar și pasionațiilor de Agile.
 

Inregistrarea unui domeniu web – 3 lucruri la care este important sa fii atent

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Adriana Miercuri, 03 Ianuarie 2018 11:52

Comertul electronic s-a dezvoltat atat de mult incat cumparaturile online au devenit un mod de viata pentru omul modern care gaseste mult mai comod aceasta varianta. Mai mult decat atat, aceasta dezvoltare incurajeaza din ce in ce mai multi oameni sa isi lanseze afaceri online, bazate pe comerciali ...
 

Certificatele SSL, un cumul de avantaje pentru orice magazin online

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de mxhost Vineri, 22 Septembrie 2017 09:27

Internetul reprezinta un mediu cu un foarte mare potential atunci cand vine vorba despre comert, acesta fiind si unul din motivele principale pentru care numarul magazinelor online s-a diversificat considerabil, mai ales in ultimul deceniu.
 

SOLIDWORKS 2018!

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 18 Septembrie 2017 18:04

Te invităm la evenimentul de lansare SOLIDWORKS 2018, care va avea loc în 06 octombrie 2017 la SIBIU!
 

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Standard

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Marţi, 22 August 2017 15:28

Dacă vrei să: - reduci costurile de proiectare cu până la 50% - reduci semnificativ timpul de producție - câștigi performanță, versatilitate și eficiență Utilizează SOLIDWORKS Standard!
 

Smart ID deschide un nou birou la Timisoara

News - It si Comunicatii

Comunicat de Presa publicat de Idmag Luni, 19 Iunie 2017 11:52

Smart ID Dynamics a anunţat deschiderea unui nou birou la Timisoara, dedicat firmelor ce isi desfasoara activitatea in zona de vest a tarii, focusul nostru fiind companiile cu domeniu de activitate axat pe productie.
 

Pagina 1 din 22

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com