NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Curelele dintate se utilizeaza pentru actionarea axului cu came

News - Industrie

(Comunicat de Presa) In general, o curea dintata are in compozitia sa tesatura cu poliamida, partiala si pe partea posterioara a curelei, cauciuc de sinteza care se va consolida partial din fibre, un segment de tractiune realizat din fibra de sticla

Curelele dintate se utilizeaza pentru actionarea axului cu came
      

 

 

Una dintre cele mai cunoscute utilizari pe care le are o curea dintata de la CI este pentru actionarea arborelor cu came, pompelor de inhectie, arborilor de echilibrare si pompelor de apa. Toate curelele dintate permit si transmisia sincrona adaptata a puterii in motoarele de automobile. Misiunea lor este sa actioneze arborii cu came, pompele de injectie, arborii de echilibrare si alte agregate. Calitatea foarte buna a unei curele dintate garanteaza si functionarea perfecta a sistemului in care aceasta este montata.

CUREA DINTATA

Functia si structura pe care o are o curea dintata

In general, o curea dintata are in compozitia sa tesatura cu poliamida, partiala si pe partea posterioara a curelei, cauciuc de sinteza care se va consolida partial din fibre, un segment de tractiune realizat din fibra de sticla. Se folosesc curele dintate pentru a comanda procesul de franare precis din motor si pentru a antrena arborele cu came care la randul lui comanda si supapele. Functia lui este foarte importanta pentru ca in momentul in care arborele cu came sau arborele cotit nu se rotesc sincron, motorul nu va functiona. In cazurile foarte grave supapele si pistoanele se pot lovi unele de celelalte in interiorul motorului. O consecinta este faptul ca motorul se va deteriora. Comunicat de presa

De foarte multe ori curelele dintate preiau si sarcinile suplimentare cum ar fi actionarea pompelor de injectie, a celor de apa si a arborelui pentru echilibrare.

Curele dintate – cum se manipuleaza

Nu se permite plierea brusca a unei curele dintate pentru ca segmentele de tractiune facute din fibra de sticla din interior pot sa se rupa. In cazul acesta capacitatea de incarcare si descarcare a unei curele nu este asigurata si se poate deteriora. Consecintele principale ale ruperii unei curele dintate sunt deteriorarile la nivelul motorului.

O curea dintata este supusa procesului de uzura si de imbatranire si de aceea ele vor trebui sa fie schimbate regulat. Perioada optima de inlocuire si de verificare este data de producatorul masinii si ar trebui respectata. Comunicat de presa

Curele dintate – cum se depoziteaza?

Curelele dintate se depoziteaza optim in suprafete fara praf si foarte racoroase. Temperatura optima fiind intre 15 si 25 de grade Celsius. Este important sa se evite actiunea directa dintre razele de soare si o curea dintata. In acelasi timp va trebui sa faceti tot posibilul sa evitati contactul dintre curele dintate si lichide cum ar fi apa si uleiul. Durata de depozitare maxima este de 5 ani din momentul fabricatiei. Dupa aceasta perioada pentru nicio curea dintata nu se mai garanteaza proprietatile.

Daca aveti curele dintate este important sa pastrati cureaua in ambalajul sau original pana in momentul utilizarii. Sunt mai multe unelte specifice pentru montaj atunci cand manipulati o curea dintata pe care ar trebui sa le respectati. Nu incercati sa faceti improvizatii atunci cand lucrati cu curele dintate. In momentul in care inlocuiti curelele dintate trebuie sa va asigurati ca inlocuiti rola de ghidaj si rola de intindere, dar si pompa de apa. Este foarte important sa urmati toti pasii necesari asa cum recomanda producatorii pentru a evita evenimentele neplacute ulterioare.

 
Curelele dintate se utilizeaza pentru actionarea axului cu came

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com