NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SOLIDWORKS ELITE Application Engineer!

News - Industrie

(Comunicat de Presa) Profită de un suport tehnic ELITE asigurat de Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMworks! Ne remarcăm printr-o echipă tehnică ELITE, având primul și singurul SOLIDWORKS ELITE Application Engineer din România!

SOLIDWORKS ELITE Application Engineer!


      

Profită de un suport tehnic ELITE asigurat de Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMworks!
Ne remarcăm printr-o echipă tehnică ELITE, având primul și singurul SOLIDWORKS ELITE Application Engineer din România!
Premiul SOLIDWORKS ELITE Application Engineer este oferit ca o recunoaștere inginerilor care și-au dovedit îndemânarea excepțională în studierea softului, precum și experiența în proiectarea cu SOLIDWORKS.
Câteva din beneficiile de a te alătura suportului tehnic ELITE SOLIDWORKS din România:
-    te ajută să te perfecționezi, asigurându-ți training autorizat
-    îți oferă prioritate la primirea informațiilor despre actualizarea instrumentelor SOLIDWORKS
-    este mereu aproape de tine, ajutându-ți echipa să fie productivă și să obțină rezultate spectaculoase  
-    te susține în întreg procesul de la design la fabricație, conectându-te cu o vastă comunitate activă în continuă creștere

Vino alături de singura echipă tehnică SOLIDWORKS ELITE din România!
Astfel, cu suportul tehnic de nivel ELITE poți ramane productiv și in cele mai solicitante situații.

SOLIDWORKS – pentru că îți dorești cel mai bun produs de proiectare 3D!
Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi!

Vegra Info SRL
Tel: 021 3118829
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Web: www.3dcadvegra.com

Share |SOLIDWORKS ELITE Application Engineer!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com