NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

IndustrieWebinar gratuit SOLIDWORKS PDM

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Vineri, 26 Ianuarie 2018 12:52

Gestionarea eficientă a datelor este esențială. Înregistrează-te gratuit la webinarul SOLIDWORKS PDM și descoperă cum să gestionezi automat datele pentru a evita pierderi importante.
 

SOLIDWORKS 1+1 GRATIS!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Vineri, 17 Noiembrie 2017 12:10

SOLIDWORKS: 1 + 1 GRATIS! Cumpără 2 licențe SOLIDWORKS. Pe cea mai ieftină, ți-o oferim GRATIS! Profită ACUM de oferta promoțională SOLIDWORKS 1+1 GRATIS! SOLIDWORKS este unealta perfectă, ușor de folosit și care te ajută să realizezi un design rapid și intuitiv.
 

Echipamentul de protectie si importanta lui in siguranta muncitorilor din mediile industriale

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de totaltools Miercuri, 30 August 2017 10:01

Desi lumea care ne inconjoara evolueaza intr-un ritm alert, multe procese industriale fiind astazi automatizate, acest lucru nu este un motiv suficient de puternic pentru ca angajatorii sa nu mai ofere angajatilor echipamente de protectie si instructaj specializat.
 

WEBINAR GRATUIT: SOLIDWORKS PDM!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 26 Iulie 2017 11:38

Ai nevoie de un software care să îți creeze un mediu securizat, cu acces limitat? Vrei să afli mai mule informații despre un instrument flexibil, ușor de implementat și complet configurabil, care asigură o productivitate de neegalat, indiferent de dimensiunea, de organizarea și de activit ...
 

WEBINAR GRATUIT: SOLIDWORKS PLASTICS!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 21 Iunie 2017 15:12

Rezolvă erorile încă din stadiul de proiectare, utilizând SOLIDWORKS Plastics!
 

Optimizează-ți munca de proiectare cu SOLIDWORKS Professional!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Miercuri, 21 Iunie 2017 10:32

Cu SOLIDWORKS Professional poți realiza imagini cu acuratețe fotografică ale desenelor tale, utilizând funcția PhotoView 360 și le poți trimite colaboratorilor folosind pachetul eDrawings Professional, o aplicație simplă cu care oricine poate vedea, măsura și adnota datele proiectului. SO ...
 

SOLIDWORKS prin VEGRA INFO!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 08 Mai 2017 10:06

Cu o calificare în domeniu de peste 20 de ani și cunoștințe vaste acumulate, VEGRA INFO îți ajută echipa să rămână productivă chiar și în cele mai solicitante situații!
 

Webinar GRATUIT SOLIDWORKS Exalead OnePart

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Joi, 27 Aprilie 2017 09:57

Webinar GRATUIT Exalead OnePart. 04 mai 2017. 14:30 – 15:00. Caută și reutilizează piese existente și documentația aferentă cu EXALEAD OnePart! Utilizând Exalead OnePart poți descoperi și reutiliza foarte rapid și ușor piesele existente, modelele de produse și alte informații loca ...
 

SOLIDWORKS ELITE Application Engineer!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Joi, 16 Martie 2017 15:56

Profită de un suport tehnic ELITE asigurat de Vegra Info – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMworks! Ne remarcăm printr-o echipă tehnică ELITE, având primul și singurul SOLIDWORKS ELITE Application Engineer din România!
 

WEBINAR GRATUIT SOLIDWORKS INSPECTION!

News - Industrie

Comunicat de Presa publicat de Maria Marcu Luni, 30 Ianuarie 2017 16:41

SOLIDWORKS Inspection - documentele inspecției simplificate! SOLIDWORKS Inspection - îmbunătățește controlul calității în cadrul procesului de proiectare, sporind acuratețea rapoartelor de măsurare! SOLIDWORKS Inspection: - Simplu de utilizat, ușor de învățat, o soluție ...
 

Pagina 1 din 4

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com