NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Management Essentials | First Time Manager

Comunicat de Presa publicat de CODECS Luni, 25 Iunie 2018 13:04

Profitati acum de reducerea de peste 50% CODECS!
 

Scarile interioare de la Usi-bune.ro, o alegere estica si functionala pentru locuinta ta

Comunicat de Presa publicat de Adriana pr Vineri, 22 Iunie 2018 09:12

O locuinta completa presupune desigur variate investitii, care mai de care mai importante si pe care trebuie sa le prioritizam pentru a ne putea bucura de de confortul caminului nostru cat mai repede cu putinta.

Ce este cuperoza si cum se trateaza

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 21 Iunie 2018 15:40

Cuperoza se intalneste cel mai des la persoanele care au piele subtire sau nu foarte elasitca. In mod normal capilarele se dilata si permit unui flux de sange mai mare sa treaca in timpul stresului sau efortului fizic dupa care revin la normal. Capilarele slabe nu au probleme in a se dilata dar nu p ...
 

Importanta cadourilor handmade

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Joi, 21 Iunie 2018 14:05

Unul dintre cele mai dificile lucruri atunci cand vine vorba despre aniversari, evenimente sau orice ocazie unde trebuie sa te prezinti cu un cadou, este alegerea acestuia.

Tricouri la moda pentru barbati 2018

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 21 Iunie 2018 13:13

Tricou este parte integranta a garderobei fiecarui barbat. Acestia sunt gata sa poarte acest obiect vestimentar confortabil in orice moment, ani si zile de-a randul.
 

Testati acasa trei cosmetice profesionale de cea mai buna calitate

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 21 Iunie 2018 11:42

Va prezentam si noi trei cosmetice profesionale pe care orice femeie ar trebui sa le utilizeze macar din cand in cand.

Ceasuri de mana barbatesti pentru oameni de succes

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 21 Iunie 2018 10:17

Un ceas pentru barbati, stand cu incredere pe incheietura mainii, a fost intotdeauna unul dintre principalele criterii, care i-a definit cu precizie statutul si pozitia in societate.
 

Pagina 1 din 537

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com