NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicate de Presa - Comunicat - Conferinte - Evenimente Cluj - Relatii publice


Cele mai bune oferte de cazare pentru vacanța ta din Bulgaria

Comunicat de Presa publicat de Rares Duminică, 24 Martie 2019 11:14

Să găsești oferta cea mai bună de cazare pentru vacanța ta poate fi destul de dificil.
 

Cat de importanta este fericirea la locul de munca

Comunicat de Presa publicat de Irinna Matei Joi, 21 Martie 2019 15:59

Fericirea este primul pas spre tot ceea ce dorim sa facem cu succes. Un angajat fericit va ajunge la birou la timp pentru ca isi respecta punctualitatea si va indeplini toate sarcinile zilnice, pentru ca se bucura sa o faca. Insa cat de importanta este de fapt fericirea la locul de munca?

Agro Montana si-a obtinut locul printre firme distributie horeca

Comunicat de Presa publicat de Andrei Miercuri, 20 Martie 2019 18:33

In decursul celor 3 ani de munca, respectand deopotriva si producatorii si partenerii, Agro Montana si-a castigat pe merit locul printre firme distributie horeca.
 

Popularitatea procesului de remodelare corporală

Comunicat de Presa publicat de Matei Domian Miercuri, 20 Martie 2019 18:09

Una dintre cele mai populare procedee cosmetice, remodelarea corporală este cea care ajută la redobândirea unor forme armonioase.

Ce sunt peretii mulati si la ce folosesc?

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 20 Martie 2019 13:00

Peretii mulati in teren sunt o tehnica noua folosita de prin anii 1950-1952 in Italia si consta in realizarea unei transee adanci fara sprijinirea obisnuita a peretilor sai, aceasta facandu-se cu ajutorul unui noroi de foraj.
 

Tot ce trebuie să ști despre consultanța de branding

Comunicat de Presa publicat de Rares Luni, 18 Martie 2019 14:53

Brandingul reprezintă tot procesul de construire al unui brand, de la o simplă idee la conceptul bine realizat.

Restaurantul perfect pentru nunta ta!

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 18 Martie 2019 14:00

Cu siguranţă visaţi la nuntă perfectă alături de familie şi prieteni, nu-i aşa?
 

Pagina 1 din 573

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com