NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

ImobiliareNU INVESTITI IN IMOBILIARE. SCADEREA PRETURILOR ESTE DRAMATICA - AVERTIZEAZA EXPERTII

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Marţi, 15 Mai 2018 09:18

Bucurestiul este cel mai afectat de scaderile de preturi si a cunoscut o perioada dificila din toamna anului trecut, din cauza epuizării fondurilor din Programul “Prima Casă”, iar acum blocarea creditarii a facut ca preturile sa scada cu aproape 3%, in primul trimestru din 2018.
 

Care sunt avantajele pe care le avem in momentul in care alegem agentia imobiliara Casapronto?

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Adriana PR Luni, 06 Februarie 2017 13:41

Sansele de a gasi o locuinta perfecta pe cont propriu in conditiile in care piata imobiliara este in plina floare sunt aproape nule.
 

Agentie Imobiliara

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Daniel Stir Miercuri, 13 Ianuarie 2016 11:01

Compania DANISTIR & MANU este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2015, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării, angajând un parteneriat inspirat, dedicat, loial, responsabil, cu fiecare dintre clienții ...
 

Zone Real Estate: Servicii Imobiliare

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Zone Real Estate Joi, 19 Noiembrie 2015 12:27

Zone Real Estate oferă un nou pachet de servicii destinat clienților din piața imobiliară din România.
 

Cazare in regim hotelier - Molecule Apartments

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Mihalcea Alex Luni, 09 Noiembrie 2015 14:31

Cand calatoresti pentru afaceri sau pentru vacante, trebuie sa gasesti un loc care iti ofera calitatile de care ai nevoie: locatie centrala, servicii exceptionale si o echipa orientata catre client care te va asista in orice moment si iti va face sederea lipsita de griji.
 

Cum poate achizitia unui lot de teren sa influenteze o constructie?

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Catalin Radu Joi, 15 Octombrie 2015 15:33

Constructia unei case poate reprezenta atat un vis implinit gratie unei locuinte pe deplin personalizata, dar si o oportunitate investitionala, in special in situatia unei tranzactii eficiente de achizitie a unui teren. Pentru a concretiza un astfel de proiect, iata ce aspecte trebuie sa aveti in ve ...
 

Plăţile în imobiliare se pot face exlusiv prin mijloace bancare

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Sorin Tilimpea Luni, 20 Aprilie 2015 21:18

Comentarii despre aplicarea in imobiliare a prevederilor Legii 10/2015 privind platile cu numerar
 

ATENTIE! CAD PRETURILE LA CASE!

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Miercuri, 08 Aprilie 2015 10:20

Cífrele anului 2014 au fost incurajatoare, calculele medii aratand scaderi medii de preturi, de cc.25% in anul trecut cu maxime de 35% in zona case, vile si terenuri centrale. Aceste reduceri au fost sensibile si arata o tendinta de normalizare a pietii si de racordare la posibilitatile economice ...
 

Propertybook.ro faciliteaza gasirea unui imobil in functie de trendurile pietei

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Property Book Marţi, 27 Ianuarie 2015 18:23

Motorul de cautare numit Property Book, colaboreaza cu cele mai de succes agentii imobiliare din tara noastra, afiseaza anunturi de calitate si ofera publicului un website prietenos, foarte interactiv, care faciliteaza gasirea unei proprietati care sa indeplineasca toate cerintele potentialilor clie ...
 

Sfaturi de inchiriere a unui birou pentru un business mic sau mediu

News - Imobiliare

Comunicat de Presa publicat de Andreea Barangha Marţi, 09 Decembrie 2014 11:24

Indiferent de tipul de firma, ne gandim la o cladire de birouri, considerand ca avem nevoie sa inchiriem un spatiu potrivit pentru business.
 

Pagina 1 din 4

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com