NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Serviciu fotografie corporate eveniment conferinta

Serviciu fotografie corporate eveniment conferinta Pentru servicii foto de eveniment precum conferinte, petreceri, lansari sau prezentari de produs
Share |
      

Pentru servicii foto de eveniment precum: conferinte, petreceri, lansari sau prezentari de produs, echipa newpressrelease.com/ro propune un pret special de 45 euro / eveniment / maximum doua ore.

 

In urma sedintei foto, veti primi un minim de 30 de imagini in format mare. In pret sunt incluse fotografierea evenimentului, retusarea tuturor fotografiilor si predarea pe suport digital.

 

Principalele categorii unde avem expertiza:

 • Conferinţe de presă,
 • speech-uri,
 • prezentări de produse,
 • fotografiile de companie
 • fotografie pentru copii,
 • sedinte foto in locatie,
 • fotografii la evenimente,
 • fotografie de produse,
 • fotografie fashion,
 • fotoreportaje,
 • post-procesare fotografii profesionale

 

Pentru mai multe detalii si a verifica disponibilitatea echipei de fotografi, precum si pentru programari, va rugam sa folositi formularul de contact , precizand cat mai multe informatii despre tipul evenimentului, data si programul de desfasurare al evenimentului si locatia.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com