NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Etichete industriale care chiar raman lipite

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Poti evita cu usurinta aceste situatii neplacute! Foloseste sistemele industriale de etichetare de la Dymo Rhino impreuna cu etichetele industriale.

Etichete industriale care chiar raman lipite
      

Etichete industriale care chiar raman lipite

Poti evita cu usurinta aceste situatii neplacute! Foloseste sistemele industriale de etichetare de la Dymo Rhino impreuna cu etichetele industriale.

Tu cum iti semnezi munca?
Etichetele industriale ID1 Dymo Rhino sunt create pentru a rezista in medii dure, la abraziune, variatii de temperatura, substante chimice, solventi, raze UV. In functie de aplicatiile la care sunt folosite benzile sunt confectionate din diferite materiale si au adeziv foarte puternic.

Etichetele se lipesc si chiar raman lipite in conditii dure de exploatare.
Astfel pentru etichetari pe suprafete plane poti folosi etichete din vinil si poliester (pe care le poti folosi si la exterior – raspund unei game variate de nevoi de etichetare), pentru suprafete curbe sau puternic texturate iti recomand etichetele din nailon flexibil (se muleaza foarte bine pe cabluri), pentru cabluri si fire utilizeaza tuburile termocontractante (te ajuta si la protejarea cablului).

Metoda de printare este prin transfer termic. Etichetele industriale pot fi printate pe orice aparat de etichetat Dymo. Toate etichetele Dymo Rhino industriale sunt ambalate in carcase de plastic impreuna cu ribonul si sunt usor de incarcat in aparatele de etichetat.

Gata cu tonere, cartuse, capuri de printare, pungi si pungulite cu cifre si litere!
Pe verso aceste etichete autoadevize sunt pre-taiate, pentru o dezlipire usoara care te ajuta sa etichetezi rapid – economisesti timp!

Etichetele industriale Dymo Rhino sunt conforme cu standardele de etichetare ANSI/TIA606A-1.
Etichete industriale care chiar raman lipite

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com