NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Conferinta educationala - Cum isi gasesc copiii drumul?

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Mesajul de bază: răspunde la întrebarea ”Cum își găsesc copiii drumul în viață?” și aduce în conștiința părinților și a dascălilor români nevoia de schimbare și tehnicille concrete de transformare a educației acasă și la clasă. DIALOGURILE TRANSFORMĂRII își propun să împuternicească fiecare participant cu tehnici și metode care slujesc ideii de copil echilibrat, capabil să își găsească vocația și să își urmeze calea, în ciuda sistemului școlar disfuncțional de astăzi.

Conferinta educationala - Cum isi gasesc copiii drumul?
      

Conferință educațională

Oraș: Cluj Napoca

Data: Sâmbata-21 Aprilie, 2018

Locație Cinema Dacia (str Bucegi nr 11 B)

Ore de desfașurare: 10:00-14:30

Oana Moraru – profesor și mentor educațional bine cunoscut în România – va susține evenimentul

Noua pedagogie a minții și a inimii pentru părinți și dascăli in data de 21 Aprilie”, eveniment care face parte din Turneul ”Dialogurile Transformarii”- proiect conceput să transforme școala românească, să modernizeze mentalitățile despre educație în țara noastră și să revoluționeze pedagogia părinților și a dascălilor, cu metode și strategii concrete, la clasă și acasă.

Proiectul constă într - un turneu național de colocvii, organizate pentru familii și cadre didactice, într-un spirit absolut inovator – care îmbină întrebările directe ale participanților, încă de la început, cu o regie impresionantă de muzică, film și demonstrații directe ale unor tehnici pedagogice de mare actualitate. Reprezentările prin imagine, sugestie muzicală și aplicațiile practice au intenția de a produce emoție și transformare, adică un nou mod de a înțelege copiii din punct de vedere fizic, cognitiv, emoțional și spiritual.

https://www.facebook.com/events/1828279960526144/

Turneul se numește DIALOGURILE TRANSFORMĂRII (noua pedagogie a minții și a inimii pentru părinți și dascăli)

I: Scop: Transformarea mentalității românești despre educația prin condiționare înspre educația prezenței și a validării spiritului fiecărui copil.

II: Participanți: părinți și dascăli

III. Conținut: tehnici și strategii pedagogice pentru integrarea gândirii, a emoției, a corpului și a spiritului în dezvoltarea copiilor, acasă și la clasă.

IV. Mesajul de bază: răspunde la întrebarea ”Cum își găsesc copiii drumul în viață?” și aduce în conștiința părinților și a dascălilor români nevoia de schimbare și tehnicille concrete de transformare a educației acasă și la clasă.

DIALOGURILE TRANSFORMĂRII își propun să împuternicească fiecare participant cu tehnici și metode care slujesc ideii de copil echilibrat, capabil să își găsească vocația și să își urmeze calea, în ciuda sistemului școlar disfuncțional de astăzi.

V. Finalitate: revoluționarea educației românești și ieșirea din mentalitatea de secol XIX în privința educației, prin crearea unei mase critice de părinți și dascăli transformați spiritual și profesional.


“Vă învit la o întâlnire bazată pe întrebările voastre, pe intervențiile voastre directe și spontane, pornind de la convingerile sau conflictele sufletești pe care le avem ca profesori sau părinți în fața noilor generații de copii! Experiențele și prezența voastră în fața celorlalți, alături de mine- vor transforma întâlnirea noastră în energie adevărată și inspirație imediată!

Vin cu toată experiența mea de peste 20 de ani în școală, ca mamă, ca dascăl, ca director și formator- cu intuiția și cunoașterea deopotrivă a sute de studii și cercetări despre psihologia copilului și managementul învățării autentice. Și mai ales cu șansa de a fi văzut câteva generații de copii crescând sub ochii mei, de la 2 la 16 ani, aceeași, în continuă transformare.

- Ce îl face pe unul să reușească?

- Ce îl face pe altul să renunțe?

- Când se întoarce cheia autodeterminării?

- Care experiență sau care dascăl, ce acțiune, ce cuvânt poate hotărî destinul copilului meu?”

–Oana Moraru-

Despre Oana Moraru:

  • Mentor educațional;
  • Publicist pe teme educationale;
  • Formator didactic și consultant educational în domeniul școlilor private și publice în România;
  • Manager și fondator Școala Helikon Călărași (grădiniță, ciclu primar, gimnazial și liceal - școală acreditată);
  • Coordonator Agenția pentru Mentorat Educațional ”Helikon” - furnizor cursuri /ateliere pentru copii, părinți și profesori;
  • Fondator platforma www.voceaparintilor.ro;
  • Absolventă Facultatea de Litere, Universitatea București - Profesor Limba română/Limba engleză;
  • Absolventă Liceul Pedagogic București - Educator și învățător.

Temele abordate:

1. Relația familie-școală (cum ar trebui sa se poziționeze familia în relația cu învățătorul/

profesorul)

2. Soluții tehnice la clasă și acasă

3. Transformare de ordin emoțional (parinte- copil- profesor)

4. Etapele de dezvoltare ale copilului până la adolescență

5. Depistarea și încurajarea talentelor

6. Posibile trasee academice pentru diferite tipologii de copii și inteligente
Conferinta educationala - Cum isi gasesc copiii drumul?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com