NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

WORKSHOP GRATUIT | COSTURI SI BUGETE ... SAU UNDE TAI SI UNDE CRESTE

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) CODECS va invita la workshop-ul GRATUIT - Costuri si Bugete ...sau unde tai si unde creste .

WORKSHOP GRATUIT | COSTURI SI BUGETE ... SAU UNDE TAI SI UNDE CRESTE
      

Vino sa descoperi secretele unei bugetari de succes si sa intelegi calculatia costurilor!
Vei descoperi cum poti sa iti concentrezi resursele pe îmbunatatirea profiturilor, reducand costurile si sporind rentabilitatea.

Acest workshop este pentru tine daca :
• Esti antreprenor, manager, team leader
• Lucrezi cu costuri
• Construiesti si urmaresti bugete
• vrei sa afli ce implicatii pot avea decizii financiare

Workshopul se desfasoara la sediul CODECS din Bucuresti, str. Agricultori 37-39, in data de 15 februarie 2018 intre orele 18 - 20. Locurile sunt limitate, iar inscrierea dvs. va fi confirmata.

Pentru inscriere accesati formularul
WORKSHOP GRATUIT | COSTURI SI BUGETE ... SAU UNDE TAI SI UNDE CRESTE

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com