NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Lean Six Sigma Yellow Belt | 17-18 februarie 2018

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Notiuni fundamentale de Lean si Introducere in Six Sigma

Lean Six Sigma Yellow Belt | 17-18 februarie 2018
      

 

Acest curs isi propune descoperirea si intelegerea principiilor, obiectivelor si a principalelor instrumente ale metodologiei Lean Six Sigma cu aplicabilitate in procesele de orice tip, demonstrarea eficientei lucrului in grup pentru identificarea cauzelor deorigine ale unei probleme, pentru gasirea si implementarea unor solutii comune, viabile si care sa reziste in timp, pregatirea in vederea obtinerii unei certificari internationale.

Cursul este destinat managerilor sau proprietarilor de procese din conducerea executiva, sefilor de departamente – care au sarcina de a mentine performantele proceselor in care sunt implicati si de a veghea la ameliorarea lor continua, colaboratorilor in situatia de aconduce un proiect pe termen scurt, pentru a aprecia daca Lean Six Sigma este recomandabila, expertilor sau specialistilor din procese invitati sa participe in cadrul sesiunilor de rezolvare a problemelor si de ameliorare a performantelor proceselor din cadrul departamentelor lor.

Continutul cursului:

  • Identificarea principiilor abordarii DMAIC si ale metodologiei Lean Six Sigma precum si a principalelor instrumente de baza ale acesteia, in concordanta cu Standardele ISO 13053-1/2011 si ISO 13053-2/2011 si respectand continutul curiculei recomandate de catre International Association for Six Sigma Certification(IASSC)
  • Definirea notiunilor de baza: Defect, Oportunitate, Valoare adaugata, Risipa
  • Exemplificare si calcul al performantelor procesului: Eficienta, Durata procesului, Intermediare, Randament, Defect la Million de Oportunitati, Sigma
  • Lucrul in echipa
  • Elaborarea hartii procesului permitand o intelegere comuna a procesului si a disfunctionalitatilor acestuia
  • Principiile Lean

1.    Imbunatarirea continua

2.    Cele 5 principii de baza

3.    Activitati cu valoare adaugata / Activitati fara valoare adaugata

4.    Pull versus Push

5.    Risipe

6.    Lean versus Six Sigma

  • Implementarea ameliorarilor propuse de catre echipa pentru fluidizarea procesului, eliminarea activitatilor care nu aduc valoare si minimizarea variatiei calitatii
  • Evidentierea ameliorarilor reale ale performantelor initiale ale procesului ca urmare a «quick wins» si a imbunatatirilor mai profunde
  • Calcularea performantei financiare si evidentierea impactului financiar al cresterii nivelului sigma al procesului in urma aplicarii metodologiei

Durata cursului: cursul se desfasoara in sala pe durata a doua zile, cu un total de 14 ore (16 ore inclusiv pauze). Participantii au acces la o platforma web cu resurse dedicate lean six sigma si beneficiaza de consultanta online din partea tutorilor acreditati.

Certificare: participantilor li se acorda certificate eliberate de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA (CODECS - IASSC Accredited Training Organization).

° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° ° °° ° ° ° ° ° ° ° °

o Durata: 2 zile | 17-18 februarie 2018

o Locatia: Sediul CODECS din Strada Agricultori 37-39, sector 2, Bucuresti

o Pret: 225 Euro + TVA / participant (in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile)

Din luna septembrie 2014 CODECS a devenit Accredited Training Organization a International Association for Six Sigma Certification cu sediul in SUA, Phoenix, Arizona, pentru programele Yellow, Green si Black Belt. Aceasta acreditare atesta faptul ca programele de training Lean Six Sigma oferite de CODECS respecta standardele IASSC.

Ce veti obtine parcurgand aceste cursuri:

o Accesul la cursuri oferite de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA: CODECS - Accredited Training Organization;

o Certificatul de participare oferit de o institutie acreditata de International Association for Six Sigma Certification SUA;

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro, iar pentru calendarul cursurilor open 2018 http://www.codecs.ro/calendar-cursuri.

De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!
Lean Six Sigma Yellow Belt | 17-18 februarie 2018

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com