NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Asociaţia Volum Art anunță programul ediției 7 SPAȚIU EXPANDAT în perioada 11 octombrie-12 noiembrie

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) SPAȚIU EXPANDAT #7 se reconfigurează.

Asociaţia Volum Art anunță programul ediției 7 SPAȚIU EXPANDAT în perioada 11 octombrie-12 noiembrie
      

 

SPAȚIU EXPANDAT #7 se reconfigurează.

În 2017, nu vom putea amplasa intervențiile artistice în spațiul public pentru care au fost gândite, ca urmare a refuzului autorității locale, Primăria Municipiului București, de acorda autorizațiile, în premieră, după șase ani.

În data de 11 octombrie Mihai Balko, Silvia Amancei & Bogdan Armanu și Igor Grubic vor prezenta versiuni realizate performativ, ce semnalează absența obiectului din locul și contextul urban concret în care ar fi trebuit amplasat.

Între 15.00 și 15.45 Silvia Amancei și Bogdan Armanu vor fi în Piața Universității, ieșirea de la metrou spre Teatrul Național. Care trecut? Care viitor?/ Which Past? Which Future?

Între 16.00 și 16.45 Mihai Balko va fi în fața Bibliotecii Centrale Universitare, Calea Victoriei, intersecție cu str. C.C. Rosetti. O utopie

Începând cu 17.30 Igor Grubic va fi la Piața Presei Libere, capătul tramvaiului 41. Arhitectură care lipsește / Missing architecture

Cele trei intervenții vor face parte, cu ajutorul și prin amabilitatea MNAC, dintr-un parc ficțional al memoriei dedicat (contra)monumentelor care nu au putut fi amplasate în spațiul public, începând cu 12 octombrie, până pe 12 noiembrie, în curtea interioară a muzeului.

 

Programul ediției #7 SPAȚIU EXPANDAT

12 octombrie – 12 noiembrie 2017

MUZEUL NAȚIONAL DE ARTĂ CONTEMPORANĂ, BUCUREȘTI

(În curtea interioară a muzeului)

Vernisaj joi, 12 octombrie, orele 18:00

Instalații artistice:

Mihai Balko, O utopie

Silvia Amancei & Bogdan Armanu, Care trecut? Care viitor ?

Igor Grubić, Arhitectură care lipsește

Radoš Antonijević, Cortul Densuș

----------------------------------------------

Luchezar Boyadjiev – În vacanță - serie de intervenții în spațiul public

----------------------------------------------

Intervenții performative:

miercuri 11 octombrie:

ora 15: Silvia Amancei și Bogdan Armanu, Care trecut? Care viitor?, Piața Universității

Ora 16: Mihai Balko, O utopie, Calea Victoriei, intersecție cu str. C.C. Rosetti

Ora 17.30: Igor Grubić, Arhitectură care lipsește, Piața Presei Libere (capătul liniei de tramvai 41)

Ghenadie Popescu, Îndemnizație

performance

Vineri 13 octombrie, orele 15-17, Calea Victoriei 49-53

Sâmbătă 14 octombrie, orele  14-17, Str. Lipscani intersecție cu Calea Victoriei

Duminică 15 octombrie, orele  14-17, Bd. Ion C. Bratianu nr.40 intersectie cu str. Șepcari

Luni 16 octombrie, orele 14-17, Bd. Ion C. Bratianu nr.1 (magazinul Unirea)

Vineri 27 octombrie – proiecție de film: Hans van Houwelingen, Best Bucharest / Religion, Institutul Cultural Maghiar București

27 – 28 octombrie – conferință: Counter-monumentality: re-imagining critical intervention, Institutul Balassi – Institutul Cultural Maghiar, București

_____________________

Organizator: Asociaţia Volum Art

Echipa: Cristian Nae, curator, Judit Balko, manager de proiect, Mihai Balko, Radu Boeru & Irina Enache, coordonatori

Proiect finanţat în cadrul programului București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB și de Administrația Fondului Cultural Național

Parteneri: Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI)Radio GuerrillaMNAC, Institutul Balassi – Institutul Cultural Maghiar din București

Parteneri media: Zeppelin, WebCultura, VeiozaArte, Modernism

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

 

 


Comunicat de presa
Asociaţia Volum Art anunță programul ediției 7 SPAȚIU EXPANDAT în perioada 11 octombrie-12 noiembrie

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com