NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ce spune "net-ul" despre tine

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Esti manager sau anteprenor, esti persoana publica, conduci o companie sau un departament?

Ce spune "net-ul" despre tine


      

 

Inseamna ca esti obisnuit cu comentarii si review-uri despre tine sau compania ta pe site-urile de socializare si nu numai. In acest context, pentru tine conteaza foarte mult imaginea ta si a muncii tale in mediul online.

Reputatia ta online este perceptia publicului despre tine sau despre afacerea ta, despre actiunile tale si, de ce nu, despre performanta ta ca individ. Cu totii ne dorim o reputatie cat mai buna si luptam intr-un fel sau altul sa ne-o castigam.

Traim intr-o era a comunicarii rapide, mai ales in mediul online iar increderea pe care o au clientii in organizatia unde lucrezi, colaborarea cu partenerii de afaceri, chiar si cu colegii este foarte importanta iar social media poate sa lucreze pentru tine sau impotriva ta.

Pentru a cunoaste mai multe despre cum sa gestionezi crizele de imagine online, despre cum sa-ti construiesti brand-ul personal sau cum sa-ti repari imaginea si sa-ti sporesti reputatia publica, CODECS te invita sa participi la cursul – Managementul Reputatiei Online.

Cursul se va desfasura pe 25-26 februarie la Centrul de Training CODECS din Bucuresti si va fi sustinut de Antonio Momoc.


Companie: CODECS
Adresa: Bucuresti, Str. Agricultori 37-39, sector 2
Telefon: 021 252 51 82/3/4
Mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
WebSite: http://www.codecs.ro/

 

(NewPressRelease.com/ComunicatDePresa)

Share |Ce spune "net-ul" despre tine

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com