NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Exercitiu de atitudine la workshop-ul de actorie cu Daniela Nane

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Cursul include: exercitii de dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, exercitii de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare si dezvoltare

Exercitiu de atitudine la workshop-ul de actorie cu Daniela Nane


      

Indiferent de profesia fiecaruia dintre noi, de pasiuni, talent si experienta profesionala, ai acum ocazia sa intri in lumea teatrului, urmand cursurile de actorie, special concepute de actrita Daniela Nane pentru oamenii timpurilor pe care le traim. In fiecare zi comunicam cu cei din jurul nostru, familie, colegi, parteneri de afaceri, dar nu intotdeauna ne si bucuram de rezultatele interactiunilor noastre cu cei din jur.

Emotii care blocheaza, stari de spirit care ne coplesesc in fiecare moment al zilei, putem invata oricand sa ne exprimam firesc, spontan si dezinvolt, urmand cursuri de actorie. Iti pierzi curajul atuci cand trebuie sa sustii o prezentare in fata publicului, cand ai o intalnire cu partenerii de afaceri sau comunicarea cu colegii devine tensionata? Invata cum sa actionezi liber, cu incredere in tine si cu respect pentru cei din jur, elibereaza-te de limitari si rezultatele actiunilor tale vor atinge potentialul maxim de eficienta.

” Lumea creatiei teatrale e fascinanta si ma bucur sa te invit sa descoperi detalii din munca unui actor” ne spune Daniela Nane. Urmand cursurile la care te invita actrita Daniela Nane, vei reusi sa : - inveti sa intelegi mai rapid semnalele si sa comunici mai eficient cu cei din jur - capeti curaj, stapanire de sine si mai mult control asupra emotiilor pentru a sustine un discurs sau o prezentare in public - iti sunt stimulate creativitatea, fantezia si spiritul ludic - explorezi modalitati inedite de exprimare lingvistică si gestuala - inveti sa ai control asupra corpului, emotiilor, starilor, dorintelor - capeti dezinvoltura in a reactiona in mod spontan, fara blocaje, in cel mai potrivit mod - inveti sa recunosti dorintele propriului suflet, astfel incat sa te intelegi mai bine si sa-ti exprimi mai uaor trairile - te poti elibera de grijile cotidiene petrecand timp pretios in bucurie, razand din toata inima Investeste in tine insuti si relaxeaza-te intr-o atmosfera artistica si creativa!

Cursul include: exercitii de dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, exercitii de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare si dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginatiei, tehnici de respiratie si de vorbire, improvizatie, miscare scenica, pantomima, analiza gestuala, studiu pe baza textului.

Cost cursuri: 420 lei/luna sau 110 lei/sedinta (dupa fiecare 10 sedinte platite, a 11-a este cadou; dupa 10 luni platite, a 11-a este cadou)

Orar cursuri: Luni, 19:30 – 21:30 sau Joi, 19.0-21.00

Workshop de actorie, cu Daniela Nane www.danielanane.ro

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Tel: 0724 116 836

Cursurile se desfasoara la Scoala Ioanid din strada Polona Nr. 4 din Bucuresti.

Share |Exercitiu de atitudine la workshop-ul de actorie cu Daniela Nane

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com