NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Studio Amena va invita la Cursul de Actorie pentru copii, cu Daniela Nane

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Cursul de actorie, special creat pentru copii, de Daniela Nane, ii introduce intr-o atmosfera relaxanta, vesela si distractiva, locul in care cei mici invata sa se exprime firesc si cu dezinvoltura si unde le sunt stimulate imaginatia si creativitatea

Studio Amena va invita la Cursul de Actorie pentru copii, cu Daniela Nane


      

Captivi in tumultul cotidian, multi dintre noi devin prizonierii rutinei zilnice, uitand ca adevarata rezolvare a diferitelor situatii de viata o reprezinta interactiunea directa cu cei din jurul nostru. Prea ocupati sa vedem ca, de fapt, copiii nostrii sunt atrasi in lumea virtuala, monitorul computerului sau al televizorului, devenind pentru ei un prieten nepotrivit. Si ce este mai frumos, la varsta copilariei, decat sa descoperi lumea prin jocuri si voie buna.

"Ma gandeam de mult la cursuri care sa le stimuleze copiilor capacitatea de comunicare si de interactiune cu cei de varsta lor, prin activitati creative care sa le largeasca orizontul cunoasterii si care sa-i distreze." Daniela Nane

Cursul de actorie, special creat pentru copii, de Daniela Nane, ii introduce intr-o atmosfera relaxanta, vesela si distractiva, locul in care cei mici invata sa se exprime firesc si cu dezinvoltura si unde le sunt stimulate imaginatia si creativitatea. Timpul liber va avea de acum o alta valoare pentru copilul tau!

- prin jocuri specifice invata sa-si sustina punctele de vedere in fata unora cu pareri contrare;

- isi folosesc din plin si isi dezvolta simtul de observatie, logica, memoria, concentrarea si discernamantul;

- sunt asistati sa descopere singuri moduri de rezolvare a diferitelor situatii de viata;

- invata sa-si exprime sentimentele clar si firesc, cu respect pentru ceilalti si fara sentimente de vina;

- invata sa se integreze intr-un grup si sa lucreze in echipa, respectand si sustinand individualitatea fiecaruia;

- isi dezvolta expresivitatea si dezinvoltura in relatia cu ceilalti;

- descopera autori importanti ai literaturii romane si universale.

Cursul pentru copii include: exercitii de dezvoltare a atentiei, a simtului de observatie, jocuri de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorizare si dezvoltare a memoriei, de stimulare a imaginatiei, tehnici de respiratie si de vorbire, improvizatie, miscare scenica, pantomima, analiza gestuala, studiu pe baza textului. Copilul tau va invata sa descopere lumea ca... o poveste!

Pentru înscrieri vă rugam să accesați paginile Cursuri pentru copii din website-ul nostru www.danielanane.ro sau ne puteți contacta via email sau la telefon 0724 116 836. Cost cursuri: 420 lei/lună sau 110 lei/ședință (după fiecare 10 ședințe plătite, a 11-a este cadou; după 10 luni plătite, a 11-a este cadou)

Orar cursuri: Zile: luni sau miercuri, Ore: 14:30 - 16:30 sau 17:00 - 19:00

Workshop de actorie, cu Daniela Nane www.danielanane.ro

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Tel: 0724 116 836

Cursurile se desfasoara la Scoala Ioanid din strada Polona Nr. 4 din Bucuresti.

Share |Studio Amena va invita la Cursul de Actorie pentru copii, cu Daniela Nane

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com