NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

PSYCH-K® Basic Workshop: 5-6 iunie 2010

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Stiai ca organismul uman functioneaza cu acuratete asemenea unui detector de minciuni? Cum ar fi daca ai avea la indemana un instrument de testare rapida a convingerilor si credintelor tale

PSYCH-K® Basic Workshop: 5-6 iunie 2010


      

Stiai ca organismul uman functioneaza cu acuratete asemenea unui detector de minciuni? Cum ar fi daca ai avea la indemana un instrument de testare rapida a convingerilor si credintelor tale? Cu PSYCH-K înveți:

Cum să-ți echilibrezi zonele esențiale din viață;

Cum să îți modifici anumite programe mentale învechite;

Cum să îți consolidezi sistemul de credințe;

Cum să aduci armonia, echilbrul și prosperitatea în viața ta.

 

Te-ai gândit vreodată cât de mult seamănă viata ta cu o cursă auto în care pilotul apasă simultan pedala de accelarație și cea de frână în încercarea de a face lucrurile mai repede și mai bine? În limbaj PSYCH-K, acest lucru inseamnă că ai experimentat un confict între obiectivele conștiente și credințele subconștiente care te sabotează și te împiedică să atingi ceea ce ți-ai propus.

Iar acest acest conflict se reflectă de obicei în diverse zone din viata ta: în relațiile tale, în performanța la locul de muncă, în imaginea de sine, în sănătate. Ce este, de fapt, PSYCH-K? Este un instrument exclent de lucru cu o functie unica: foloseste calibrarea prin testare musculara si biofeedback-ul pentru realizarea schimbarii si obtinerea succesului. Credințele tale subconștiente stabilesc limitele a ceea ce vrei să realizezi! Eficienta acestei metode este usor de probat: atunci când mintea ta conștientă stabilește un obiectiv cu care mintea subconștientă nu este de acord, atunci obiectivul respectiv are sanse foarte mici de reușită, iar aceasta incongruenta este sesizabila inclusiv la nivelul fiziologiei tale! PSYCH-K este o metodă rapidă și eficientă de schimbare a credințelor limitative ce aduce în prim-plan forța prin care mintea subconștientă influențează luarea deciziilor la nivel conștient.

Stiinta din spatele PSYCH-K Un mod de a comunica ușor, eficient și direct cu mintea subconștientă pentru a descoperi credințele subconștiente care ne autosaboteaza se numeste calibrare. Calibrarea demonstrează că, atunci când o persoană susține o afirmație cu care mintea subconștientă nu este de acord, conflictul dintre mintea subconștientă și mintea constientă duce la o reacție slabă a mușchilor și dimpotrivă, când subconștientul susține afirmația făcută la nivel conștient, atunci răspunsul la nivel muscular este unul puternic. PSYCH-K folosește calibrarea prin testare musculară pentru a obține acordul mintii subconstiente înainte de a produce schimbarea.

Este un procedeu ușor și sigur care accelerează schimbarea programelor și a credințelor subconștiente limitative care iti pot sabota atingerea obiectivelor. Pe scurt, PSYCH-K este: - un proces non-invaziv și interactiv care accelerează schimbarea credințelor negative care ne sabotează armonia și echilibrul; - o modalitate de testare a propriilor credințe și reprezentări prin biofeedback; - un proces rapid și simplu, dar foarte puternic de rescriere a programelor prezente încă din copilărie; - un instrument unic și inovator care îmbină ultimele descoperiri din domeniul neuroștiințelor cu filozofiile antice. - un proces care transcende programele pozitiviste actuale, cu rezultate concrete și măsurabile atât în plan personal, cât și profesional; - un proces extrem de eficient în zona de schimbare a comportamentelor și a obiceiurilor nedorite, a reducerii stresului și a îmbunătățirii sănătății fizice și mentale.

Cum funcționează? PSYCH-K crează o stare mentală receptivă care reduce dramatic rezistența la schimbare de la nivel subconștient. Mintea subconștientă poate fi accesată într-un mod asemănător unui computer. În acest sens, PSYCH-K este un instrument și o metodă directă de comunicare cu mintea subconștientă. Primul pas constă în testarea unui set de credințe/sistem de valori care ne ajută să aflăm dacă ne auto-sabotăm, la nivel subconstient, în zonele esențiale ale vieții noastre. Dacă în urma acestui procedeu, ai descoperit credințe la care reacția musculară a fost slabă, acest lucru indică faptul că s-ar putea să ai programe subconștiente care nu sunt aliniate cu obiectivele și cu dorințele tale conștiente. PSYCH-K devine astfel un instrument prin care poți modifica aceste credințe și crea altele aflate în armonie cu sistemul tău de valori. În PSYCH-K credințele sunt structurate pe șapte nivele: stimă de sine, relații, prosperitate, sănătate și corp, suferință și pierderi, putere personală și spiritualitate. Scopul folosirii acestui procedeu este de a accelera evoluția individului prin alinierea credințelor subconștiente cu înțelepciunea conștientă rezultată din tradiția spirituală și intelectuală a umanității.

Aplicarea practică a acestei înțelepciuni în viața personală și profesională produce schimbare și aduce satisfacții pe multiple planuri, mental, emoțional, fizic și spiritual. Cel mai important aspect legat de aceste credințe este faptul că fiecare alege modalitatea cea mai reprezentativa, potrivita si unică de a formula credințele care urmează a fi testate.

TRAINER: Lars Steinberg (Norvegia): fondatorul Energy Upgrade, coach și trainer internațional, Lars este instructor certificat PSYCH-K® și PER-K® și a predat în Europa, America de nord si Asia unde s-a adresat atât mediului organizațional corporativ, cât și persoanelor fizice, instruind astfel terapeuți, doctori, profesori, oameni de afaceri, directori, coachi, etc. În metoda sa de lucru, folosește procese din PSYCH-K® și PER-K® care facilitează accesul la propria conștiință și la resursele deja existente prin alinierea programelor subconștiente cu obiectivele stabilite în plan conștient.

Data si locul: 5-6 IUNIE 2010, program workshop: sâmbătă: 10 AM-19 PM și duminică: 10 AM-18 PM, la sediul NLP Explorer: Str. Negustorilor, Nr.12, Et.2, Bucuresti.

Pentru înscriere completați formularul: http://www.nlpexplorer.eu/inscrieri-on-line/4.html cu specificatia PSYCH-K. Costul workshop-ului este de 300 euro (plata va fi efectuată direct in contul NLP Explorer)

Pentru alte informații: Anne Manoliu,

tel: 075 3012 234 sau

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Share |PSYCH-K® Basic Workshop: 5-6 iunie 2010

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com