NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Travka live @ The Silver Church Club 15 Aprilie 2010

News - Educatie si Cultura

(Comunicat de Presa) Cei cinci membri ai trupei Travka şi-au reluat activitatea după aproape 2 ani de pauză şi vor susţine primul concert joi, 15 aprilie 2010, în clubul The Silver Church din Bucureşti.

Travka live @ The Silver Church Club 15 Aprilie 2010
      

" Cei cinci membri ai trupei Travka şi-au reluat activitatea după aproape 2 ani de pauză şi vor susţine primul concert joi, 15 aprilie 2010, în clubul The Silver Church din Bucureşti.
Travka s-a înfiinţat în 2002 în Focşani şi a lansat două albume  "Corabia Nebunilor" (2005) şi "Vreau să simt Praga" (2007).

Trupa va avea aceeaşi componenţă, respectiv: George Gadei - voce, Alexei Turcan - chitară, Misha Gâlcă - chitară, Mizdan - bass şi Cristian Chirodea - tobe.
Travka banner
"Vreau să simt Praga" este primul album lansat sub licenţa Creative Commons în România. Albumul a fost lansat pe internet şi s-a putut downloada gratuit.
In cei 6 ani de existenţă trupa Travka a avut peste 250 de concerte.

Despre acest eveniment, George Gadei declară:

"A trecut ceva timp de cand Travka s-a desfiinţat... ori a vrut să se desfiinţeze. Dar se pare ca nu prea a reuşit să se desfiinţeze, pentru ca dacă ar fi reuşit, titlul acestui "comunicat" ar fi fost "Travka se reînfiinţează"... Pe cât de firesc mi s-a părut că suna atunci "desfiinţează", pe atât de nostim şi ciudat îmi suna acum "reînfiinţează". Aşadar, îmi dau seama, după un an jumătate, că Travka nu s-a desfiinţat, ci mai degrabă s-a dezbinat într-un moment ca să se reunească în alt moment...

Şi totuşi ceva nu se leagă... Când scriu acest mesaj realizez cât de uşor e să arunci cuvintele şi cât de mult sau deloc işi găsesc ele sensul în realitatea fiecăruia.

Dar pâna la urmă ce e real? Cum poţi exprima realitatea? Cred că realitatea poate fi exprimată cel mai bine prin metafore... Dar ce nevoie am sa caut o metaforă când există Travka? Aşadar cumva mi se pare firesc să nu ma mai pierd în termenii mai sus menţionaţi şi să spun simplu că Travka se reuneşte.

Travka se reuneşte pentru cei care primesc acest lucru firesc.
Cuvintele din acest text nu pot exprima ce s-a întamplat în acest timp de "desfiinţare"... pregătim noul şi revenirea din mult mai multe motive decât cele care ne-au dezbinat, sunt multe de povestit şi de cântat, într-un an şi opt luni s-au întamplat ceva fenomene social-umane care ne provoacă...şi cât mai există ceva timp, o să încercăm să intrăm în el cu cei care au ramas şi aşteaptă ceva... Un răspuns, un gând...

Travka există! Şi pregăteşte muzica!"

www.myspace.com/travkaband


Preţ bilet: 20 lei
Travka live @ The Silver Church Club 15 Aprilie 2010

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com