NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Tabla neagra – materialul particular cu utilizari particulare

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa)

Tabla neagra – materialul particular cu utilizari particulare
      

Tabla neagra este care face parte din gama celor de constructii si care se regaseste in categoria materialelor metalurgice.

Acest material particular detine o serie de particularitati importante, dar si apreciate de catre specialistii in constructii, particularitati care se datoreaza in mod direct procesului special prin care aceasta se realizeaza. In plus, aceste particularitati fac ca tabla neagra sa fie cea mai eficienta solutie intr-o multitudine de aplicatii si domenii.

Informatii despre procesul de productie prin care se realizeaza tabla neagra

Tabla neagra este realizata in urma unui proces de productie destul de modern si complex. Procesul de productie este particular, deoarece contine o etapa de laminare la cald.

Inainte de toate, trebuie mentionat faptul ca aceasta este realizata din otel. Astfel, atunci cand se realizeaza acest material, otelul este incalzit la temperaturi foarte ridicate in prima etapa a procesului de produtie. Apoi, dupa ce a fost incalzit la temperaturi foarte ridicate, acesta este rulat si presat in repetate randuri fiind trecut printr-o serie de role special concepute pentru acest proces pana cand se obtin grosimile dorite pentru tabla neagra.

tabla neagra

Datorita procesului particular de productie care include etapa de laminare la cald, materialul finit va fi unul flexibil si care nu este deloc casant. Datorita acestor doua calitati particulare, aceasta este cea mai eficienta solutie pe care specialisitii in constructii o aleg pentru a o utiliza in realizarea proiectelor in care rezistenta ridicata reprezinta unul dintre cele mai importante elemente.

Despre particularitatile de care tabla neagra beneficiaza in urma procesului particular de productie

Avand in vedere procesul particular de realizare, dar mai exact datorita laminarii la cald al acestui material, in primul rand trebuie mentionata rezistenta ridicata a acestuia. Prin incalzirea la temperaturi foarte mari si apoi prin presarea la forte ridicate, tabla neagra este materialul cu o flexibilitate ridicata si care nu se rupe.

De asemenea, aceasta beneficiaza si de o ductilitate foarte buna, in timp ce culoarea neagra ii ofera o personalitate aparte.

Pe scurt, tabla neagra are trei particularitati esentiale si foarte des cautate de specialistii in constructii: rezistenta, flexibilitate si faptul ca nu este casanta.

Unde este tabla neagra o solutie eficienta?

Avand in vedere particularatitatile de mai sus, specialistii in constructii aleg sa foloseasca acest material intr-o varietate de proiecte si domenii. Astfel, tabla neagra este in dese randuri materia prima pentru realizarea proiectelor de suduri, fiind in acelasi timp o solutie eficienta si pentru pentru realizarea de cai ferate.

In plus, aceasta isi mai gaseste utilizari si in realizarea containerelor, dar si a navelor maritime.

Principalele proiecte in care tabla neagra se foloseste cel mai des:

  • Realizarea de confectii metalice;
  • Confectionarea compartimentelor de depozitare din domeniul auto;
  • Realizarea de cazane si alte recipiente aflate sub presiuni ridicate;
  • Confectionarea de masini si echipamente;Tabla neagra – materialul particular cu utilizari particulare

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com