NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Vrei sa cumperi tabla zincata la super pret? Mesteru Manole e solutia!

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Tabla zincata este un tip de material metalic utilizat in constructii, care este supus unui tratament special, in scopul de a deveni mai rezistent

Vrei sa cumperi tabla zincata la super pret? Mesteru Manole e solutia!
      

Tabla zincata este un tip de material metalic utilizat in constructii, care este supus unui tratament special, in scopul de a deveni mai rezistent

Acesta este si motivul pentru care tabla zincata a luat nastere, aceasta fiind un material metalic clasic, care insa a fost imbunatatit cu zinc si care beneficiaza acum de o serie de atribute care o fac cu mult mai rezistenta si adesea preferata altor materiale similare, dar care nu contin si acest element in plus: zincul.

Zincul este un element chimic, un metal, a carui culoare este albastruie spre alb. Zincul devine usor de prelucrat atunci cand este incalzit la aproximativ 100-150 de grade Celsius. Acesta este utilizat foarte des in aliaje cu alte metale, pentru simplul fapt ca este un puternic element protector impotriva oxidarii sau in termeni mai simpli, a oxidarii.

Principalele atribute pe care le are tabla zincata

Asa cum spuneam mai sus, tabla zincata ia nastere prin acoperirea materiei prime din care este confectionata cu un strat de zinc, ce poate avea grosimi diferite. Cu cat stratul variaza ca grosime, cu atat proprietatile materialului sunt mai mult sau mai putin pronuntate. Intregul proces are loc la cald, pentru ca, asa cum aminteam mai sus, zincul este un material ce poate fi prelucrat cu usurinta doar la cald. Acest material castiga prin componentele din care este realizat, o foarte buna rezistenta la intemperii, fiind protejat impotriva acestora si avand o foarte buna rezistenta la coroziune. Astfel, este cel mai des utilizat in exteriorul constructiilor.

Varietate de utilizari pentru tabla zincata este un mare

Fiind un material metalic, tabla zincata este cel mai des utilizata in construirea acoperisurilor caselor sau a diferitelor structuri metalice, a garajelor, a panourilor publicitare sau a automobilelor si chiar poate fi utilizata in domeniul industriei.

De ce este tabla zincata atat de des utilizata?

Pe langa cele precizate anterior, respectiv rezistenta la coroziune si protectia impotriva intemperiilor, tabla zincata mai prezinta si o serie de alte avantaje, poate putin evidente.

tabla zincata

Materialul prezinta o foarte mare rezistenta mecanica. Mai exact, raspunde foarte bine socurilor, de orice intensitate, dilatarii si contractarii datorate variatiilor de umiditate si temperatura si chiar actiunii diferitilor agenti chimici. In plus, prezinta o durata foarte mare de viata, astfel ca poate fi inclusa fara probleme in proiecte mari, a caror existenta in timp este un factor important. Existenta in stare utilizabila a unei foi de tabla zincata se poate intinde chiar pana la 50 de ani.

Un alt avantaj este reprezentat de siguranta impotriva focului. Materialul nu este deloc unul inflamabil, astfel ca in cazul unui incendiu, nu exista riscul ca focul sa fie agravat de prezenta materialului, ci dimpotriva. Si nu in cele din urma, trebuie precizata eficienta din punct de vedere costuri a utilizarii unui astfel de material.

Tabla zincata este, asadar, un foarte bun prieten al constructiilor eficiente din punct de vedere raport cost-calitate, in special pentru ca odata montata, aceasta nu necesita niciun fel de ingrijire speciala

Tabla zincata poate fi, deci, descrisa drept o varianta imbunatatita a tablei metalice clasice, in special multumita stratului protector de zinc pe care il are, ce o face mult mai rezistenta, calitativa si eficienta.
Vrei sa cumperi tabla zincata la super pret? Mesteru Manole e solutia!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com