NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce este important sa se monteze maini curente pe scari?

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) O data cu montarea balustradelor la balcoane si terase,in interiorul sau exteriorul locuintelor, clientii pot opta pentru un anumit element care este pozitionat in partea superioara a balustradei sau in partea opusa scarilor.

De ce este important sa se monteze maini curente pe scari?
      

 

Acest element are rol de suport in momentele in care scarile sunt urcate sau coborate si poarta numele de mana curenta din inox.

Ce este mana curenta de inox?

Datorita faptului ca principalul rol este acela de a oferi sprijin si suport, atunci cand se alege o mana curenta inox trebuie sa se aiba in vedere ca materialul din care este obtinuta sa fie de foarte buna calitate, pentru a nu se deteriora de-a lungul timpului, dar si sa aiba o forma care sa permita prinderea fara probleme a acesteia, iar mana sa nu alunece.

Cea mai buna varianta din care se poate fabrica o mana curenta este inoxul, acestuia putand sa ii fie adaugate anumite insertii din lemn de stejar. Adaugarea lemnului ii ofera mainii curente un plus de naturalete si eleganta, reusind in acest mod sa se adauge un aspect mult mai placut interiorului locuintei. Atunci cand se opteaza pentru a adauga insertii de lemn acestei maini curente, trebuie avut in vedere ca acestea nu pot fi montate decat in interiorul locuintelor si al cladirilor. Comunicat de presa

In privinta rolului pe care aceasta mana curenta inox il indeplineste, trebuie specificat faptul ca daca balustrada este acel element care ofera protectie atunci cand este montata pe scari si balcoane sau terase, Comunicat de presa in cazul mainii curente trebuie sa stim ca rolul principal al acesteia este de suport si sprijin pentru momentele cand se folosesc scarile.

Mana curenta inox este montata in partea superioara a balustradei sau pe peretele ce delimiteaza scarile. Aceasta este foarte utila pentru a fi montata pe acele scari care au o forma rotunda sau sunt foarte inclinate, pentru a putea oferi suport celor ce folosesc scarile si pentru a evita accidentele. De asemenea, sunt foarte utile in anumite institutii precum spitalele, scolile sau gradinitele sau in acele cladiri unde pardoseala este des curatata si este foarte alunecoasa.

Ce beneficii aduce montarea unei maini curente inox?

Mana curenta din inox are foarte multe beneficii si este cea mai buna varianta pentru care se poate opta, caci acest model este foarte rezistent la zgarieturi, are o senzatie foarte placuta la atingere si nu permite alunecarea mainilor,dar si datorita faptului ca sunt foarte usor de intretinut si curatat.

Cand se doreste un punct de sprijin atunci cand vine vorba despre scari sau in anumite locatii unde nu este permisa montarea unei balustrazi, iar scarile sunt foarte inclinate si urcarea si coborarea sunt destul de anevoioase , cea mai buna solutie este sa se monteze o masa curenta inox.


Cum se intretine o mana curenta inox?

Mana curenta inox este utilizata de catre oricine urca sau coboara scarile, de aceea aceasta trebuie sa fie curatata frecvent. De asemenea, este necesara o igienizare a acesteia pentru a putea avea acel aspect cat mai curat.

Curatarea mainii curente inox se realizeaza foarte usor cu ajutorul unei solutii din apa si sapun, apoi aceasta se va sterge cu o carpa moale. Este deosebit de importanta clatirea, caci trebuie indepartate toate urmele de solutie care duc la patarea mainii curente.

 
De ce este important sa se monteze maini curente pe scari?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com