NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Alegerea mobilierului pentru dormitor -de la idee la realitate-

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Aceasta incapere este cea pe care o vedem prima oara in fiecare dimineata, dar si ultima oara seara, de aceea atmosfera de aici trebuie sa fie una extrem de relaxanta si pe gustul nostru.

Alegerea mobilierului pentru dormitor -de la idee la realitate-
      

Dormitorul este incaperea din casa destinata odihnei si relaxarii, de aceea este extrem de important modul in care alegi acest mobilier pentru dormitor.

Cum trebuie amenajat corect dormitorul?

Daca este vorba despre un dormitor matrimonial, este important ca acesta sa fie amenajat astfel incat sa ofere ambilor parteneri suficient spatiu, atat in ceea ce priveste somnul, cat si spatiile pentru depozitarea lucrurilor personale.  Cea mai potrivita alegere in privinta mobilierului este un dulap cat mai mare, dar simplu ca model  si a unui pat matrimonial care include spatiu de depozitare.

Atunci cand vorbim despre un dormitor de apartament, care sunt de obicei destul de mici ca dimensiuni, cele mai bune variante sunt paturile cu spatiu de depozitare, dar si mobilier care include corpuri suspendate si diverse etajere, pentru a putea gasi suficient loc pentru depozitarea lucrurilor personale. Pentru a personaliza putin incaperea, este necesar sa acorzi o atentie sporita detaliilor, precum poze sau tablouri cu mesaje motivationale, diverse decoratiuni de mici dimensiuni sau chiar un model special de tapet.

Atunci cand trebuie sa amenajezi un dormitor care se afla in mansarda, cea mai importanta regula este aceea de a alege mobilier cat mai simplu si cu cat mai putine piese , astfel incat sa nu pare incaperea si mai mica decat este. Cel mai potrivit este un mobilier in stilul clasic sau minimalist. De asemenea, este recomandat sa nu se exagereze cu decoratiunile.

Care este cea mai potrivita culoare pentru peretii din dormitor?

Atunci cand alegi culorile pentru dormitor, este necesar sa se respecte anumite reguli. Mai exact, este recomandat ca pentru pereti sa se aleaga o culoare intr-o nuanta mai deschisa, pentru mobila si parchet este necesar sa se aleaga o culoare mai inchisa decat a peretilor, apoi o mica parte, cea de pe diversele decoratiuni, sa fie intr-o culoare mult mai puternica si indrazneata.

Aceste reguli sunt utile, mai ales atunci cand pentru peretii dormitorului se aleg culori neutre si devine foarte usor sa modifici tot interiorul camerei, prin alegerea altor decoratiuni, perdele sau draperii ori cuverturi si lenjerii de pat.

Este necesar covorul in dormitor?

Daca vrei neaparat sa alegi un covor pentru camera, trebuie sa ai in vedere ca acesta sa nu acopere mai mult de jumatate din suprafata camerei, deoarece aceasta va lasa impresia ca este prea aglomerata.

Este necesar ca atunci cand se alege covorul sa se tina cont de cromatica celorlalte obiecte din dormitor, fie ca vorbim despre pereti, despre mobilier sau decoratiuni.

Ce decoratiuni sunt potrivite pentru a amenaja dormitorul?

Cel mai frumos aspect in camera il vor da ghivecele de flori situate pe pervazul geamului, insa poti alege diverse vaze cu  flori asezate pe masa de toaleta, daca ai ales una pentru camera ori pe etajerele sau corpurile de mobilier.

Poti aseza pe pereti diverse tablouri sau poze, in rame care se asorteaza cu stilul ales pentru dormitor, iar daca optezi pentru etajere, pe acestea poti aseza carti potrivite pentru a fi citite seara.

 
Alegerea mobilierului pentru dormitor -de la idee la realitate-

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com