NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

De ce este teava rectangulara preferata de specialistii in constructii?

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Teava rectangulara isi gaseste utilitatea atat in domenii de constructii de diferite tipuri, cat si in domeniul gospodaresc.

De ce este teava rectangulara preferata de specialistii in constructii?


      

Avand in vedere faptul ca este un material metalurgic rezistent si care are o serie de avantaje importante pentru diferite proiecte, teava rectangulara este un material ales din ce in ce mai mult de specialistii in constructii, pentru a fi utilizata in cadrul proiectelor dezvoltate de acestia.

Cateva avantaje ce au facut ca teava rectangulara sa fie atat de des utilizata in constructii

In ultima vreme, teava rectangulara a inceput sa castige din ce in ce mai multa popularitate in randul specialistilor in constructii. Aceasta popularitate se datoreaza insa, avantajelor speciale pe care acest material le ofera atunci cand este utilizat.

  • Raport calitate-pret excelent – unul dintre principalele avantaje pe care teava rectangulara il are este raportul excelent dintre calitate si pret, acesta fiind imbatabil cu alte materiale din aceeasi categorie de pe piata.
  • Utilizare in diverse proiecte – avand in vedere ca are o suprafata perfect dreapta, teava rectangulara poate fi taiata la dimensiunile unui proiecte fara ca fisurile sa isi face aparitia. De asemenea, daca in cadrul unui proiecte aceasta este utilizata la vedere sau intra in contact cu un alt material cu o suprafata neteda, teava rectangulara nu va prezenta nicio suprafata abraziva care ar putea dauna celuilalt material. Astfel, aceasta poate fi taiata si se va potrivi pe dimensiunile oricarui proiect.
  • Diferite grosimi – teava rectangulara este un material foarte versatil. Datorita diferitelor grosimi pe care aceasta le prezinta, poate fi solutia pentru realizarea unui raft in cadrul unui garaj si de asemenea, pentru realizarea unor confectii metalice rezistente. Acest lucru este foarte important, deoarece de multe ori calculele unui proiect se pot schimba destul de mult si atunci faptul ca teava rectangulara se gaseste sub forma a mai multor grosimi, aceasta va rezolva problema, iar proiectul isi va continua parcursul.
  • Material calitativ – teava rectangulara este supusa unor standarde de calitate. Pentru a indeplini toate calitatile pe care le are, acest material este supus unor teste speciale foarte stricte, pentru a testa tolerantele pe care poate sa le atinga.

Unde se poate utiliza teava rectangulara?

Teava rectangulara isi gaseste utilitatea atat in domenii de constructii de diferite tipuri, cat si in domeniul gospodaresc. Aceasta este utilizata dupa cum urmeaza:

  • In domeniul constructiilor specialistii utilizeaza acest material pentru realizarea de structuri metalice complexe (schele, hale) etc.
  • In domeniul constructiilor gospodaresti acest material este utilizat pentru realizarea de rafturi, stalpi pentru garduri, rafturi etc.

Cateva particularitati ale tevii rectangulare

teava rectangulara

 

Acest material este foarte rezistent datorita faptului ca este obtinuta din otel. Aceasta rezistenta ridicata se datoreaza si formei sale dreptunghiulare pe care o are, cu unghiuri de 90 de grade.

Acest material de constructii are de asemenea si o foarte buna rezistenta la socuri mecanice, fiind una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea de aplicatii unde riscul la socuri este ridicat.

Share |De ce este teava rectangulara preferata de specialistii in constructii?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com