NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

”UNIOR TEPID te ajuta sa ai propria afacere”

News - Constructii, Amenajari si Mobilier

(Comunicat de Presa) Unior Tepid va lansa la inceputul lunii mai programul ”UNIOR TEPID te ajuta sa ai propria afacere”.

”UNIOR TEPID te ajuta sa ai propria afacere”
      

In ultimii doi ani ne-am extins mult oferta de scule de mana prin incorporarea de noi programe. In acelasi timp am dezvoltat oferta de servicii, dar si calitatea acestora. În continuare, venim in sprijinul partenerilor nostri prin lansarea unei serii de programe: UNIOR TEPID ajuta afacerea ta sa creasca, programe care vizeaza atat micii intreprinzatori cat si firmele aflate la inceput de drum”, a declarat domnul Dan Dabuleanu, director general Unior Tepid.

Programele vor viza intr-o prima faza doua meserii, cea de tinichigiu (auto si constructii) si cea de mic antreprenor in domeniul amenajarilor interioare si sunt gandite pe mai multe etape:

    1. identificarea sculelor necesare pentru demararea unei mici afaceri (toti cei interesati vor beneficia de consultanta din partea specialistior Unior Tepid, astfel incat sa aleaga cea mai buna solutie pentru afacerea pe care urmeaza sa o dezvolte)

    2. sustinerea partenerilor prin oferirea unui ghid care ii va ajuta in realizarea planului de afaceri

    3. identificarea unei banci cu care avem relatii de colaborare de lunga durata si care sa ofere avantaje sporite in relationarea cu partenerul pe parcursul derularii programelor

Initierea acestor programe care vor continua si pentru alte meserii are ca scop sustinerea intreprinzatorilor care urmaresc sa dezvolte afaceri durabile in timp bazate pe servicii de calitate superioara.

 

Prezenti de 10 ani pe piata din Romania, Unior Tepid, membru al Centrului National de Scule, ofera cea mai bogata gama de scule de mana aflate pe stoc si livrare imediata.

 

Inceputul activitatii pe piata sculelor de mana profesionale a insemnat promovarea programelor unor producatori importanti ca: UNIOR-Slovenia, EKLIND-SUA, METALLURGICA MINOTTI-Italia, SIBA-Italia.Tocmai in ideea de a satisface si cele mai exigente si exclusiviste cerinte ale clientului, UNIOR TEPID a lansat pe piata si alte programe ale unor producatori de renume printre care se numara: BIPICO, PILANA, STRUC, COMPASS, BOA, KUDOS, BMS, KOCH-BOHRER, WGB, SUMBITEC, KAPPA, STAYER, ISO, PORT-BAG.


Comunicarea, contactul permanent cu clientul si consilierea lui sunt principii fundamentale de la care UNIOR TEPID nu se abate, mentinandu-si statutul de lider pe piata sculelor de mana din Romania.

www.sculeserioase.ro

2011 Grandz Comunicare

 
”UNIOR TEPID te ajuta sa ai propria afacere”

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com