NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Romania 100 - EUROPAfest 25

News - Concert si Evenimente

(Comunicat de Presa) Romania 100 - EUROPAfest 25 este un eveniment complex, care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa. Luigi Gageos, directorul jmEvents, declara “Proiectul este unul dintre evenimentele care celebreaza Centenarul Marii Uniri scopul sau fiind sa aduca un omagiu personalitatilor romanesti din domeniul muzical care au creat valori cu care ne mandrim si azi si sa recladeasca in randul publicului larg sentimentul de mandrie nationala.” in perioada 1-12 decembrie 2018, are loc o serie de concerte cu unii dintre cei mai apreciati artisti ai editiei aniversare a Festivalului International EUROPAfest 25. Cu titluri precum “De la Mozart la Enescu”, “ Jazz in the Church” sau “Concert de Sf. Nicolae”, concertele includ recitaluri de muzica clasica si jazz. Muzicieni din Romania, Italia, Polonia, Franta si Olanda vor transforma o seara de iarna obisnuita intr-una de poveste.

Romania 100 - EUROPAfest 25
      

Dupa succesul inregistrat de editia no. 25 a EUROPAfest - jazz | blues | pop | clasic, un festival inedit, care prezinta anual peste 300 de artisti din intreaga lume, ce s-a derulat in Bucuresti si Sibiu in perioada 10-19 mai 2018, si EUROPAfest Summer Edition, derulat la Sinaia, 12-24 iulie, jmEvents continua seria evenimentelor cu Romania 100 - EUROPAfest 25.

Romania 100 - EUROPAfest 25 este un eveniment complex, care isi propune sa reuneasca valorile creative si interpretative din Romania alaturi de artisti din Europa. Luigi Gageos, directorul jmEvents, declara “Proiectul este unul dintre evenimentele care celebreaza Centenarul Marii Uniri scopul sau fiind sa aduca un omagiu personalitatilor romanesti din domeniul muzical care au creat valori cu care ne mandrim si azi si sa recladeasca in randul publicului larg sentimentul de mandrie nationala.”

Astfel, in perioada 1-12 decembrie 2018, are loc o serie de concerte cu unii dintre cei mai apreciati artisti ai editiei aniversare a Festivalului International EUROPAfest 25. Cu titluri precum “De la Mozart la Enescu”, “ Jazz in the Church” sau “Concert de Sf. Nicolae”, concertele includ recitaluri de muzica clasica si jazz. Muzicieni din Romania, Italia, Polonia, Franta si Olanda vor transforma o seara de iarna obisnuita intr-una de poveste.

Romania 100 - EUROPAfest 25, proiect finantat de Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, se distinge prin originalitate, dar si prin dimensiunea de amploare, desfasurandu-se in 5 orase: Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Brasov si Sinaia, intr-un turneu de 10 concerte.

Spatiile de concerte au fost alese in asa fel incat sa atraga segmente cat mai variate de spectatori. Muzica va rasuna in sali de concerte traditionale si neconventionale, dar si in spatiul sacru al bisericii sau in sali de muzeu: Palatul Cantacuzino – Muzeul National George Enescu, Casa Artelor – Academia de Muzica, Sala Thalia – Filarmonica de Stat Sibiu, Biserica Catolica din Sinaia, Sala King’s Valley, Sala Reduta Brasov, Caffe Festival - Sala Enescu, Institutul Italian, Muzeul Paul Constantinescu.

De mai bine de 25 ani, sub tutela jmEvents, publicul consumator de muzica buna este invitat sa se bucure de evenimente de calitate. Din primavara si pana iarna, seria de productii propuse de EUROPAfest aduce concerte de exceptie intr-o ambianta potrivita cu vacanta, dar si cu tumultul marilor orase.

 
Romania 100 - EUROPAfest 25

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com